Valami gond van a Nokiámmal.... (tudásbázis)
Az anyukám telefon száma van elmentve többféle képpen, 0670..., +3670..., 003670..., és mégis azt írja hogy +3670 hív. Nokia N72-esem van, egy ideig jó volt, de mostanában több telefonszámnál is problémám volt, mert nem tudtam hogy ki hív, a számot kíirta, csak azt nem, hogy Pisti, Ági, stb. :S A telefonkönyből egyből elő jön a szám, nem kell barangolni érte. Szóval passz. Másfél éves a telefon, idáig meg voltam vele elégedve, kb. fél éve csinálja ezt. Szóval passz.
Nekem is Siemens volt előzőleg nagyon sokáig bírta a Nokia nem,vagy legalább is nem szeretem annyira.
ja....a párom vett egyszer egy por és ütésállót hamarabb tönkrement a portól mint a többi snassz készülék:)persze azt sem csinálták meg mert túl poros volt nekik.... a sima nokia ami nem ilyen "túrbós" egy sima tisztitás és nem volt baja mig ki nem öregedett....
Én is jártam így a Siemensemmel... Valami ksi kütyüje oxidálódott. Volt belőle vagy 8-10, 2 teljesen, 1 meg félig volt olyan, azt mondták, hogy elázott. Mondtam nekik, hogy ha én eláztatom, akkor jövőre is folyik belőle a víz, és mindene oxidálódna... De nem hatotta meg őket... Ez akkor télen volt, mikor egyik hajnalban mínusz 30 fok volt Debrecenben... Volt, hogy a taknyos zsepi a plázától a Nagytemplomig megfagyott a zsebemben... Persze, hogy csóri teló nem bírja... De azért mobil, hogy magammal vihessem, nem???
Sokszor rászokták fogni ,h te tetted. Tény, h én is már vágtam át őket,mert leejtettem,se kép,se hang a telómnak. Elvittem a "magentához" ,h meg vagyott, kiszedtem az akksit....és semmi. Megcsinálták szó nélkül,valami elszállt benne. Szerencsém volt.
tudom de nem egy esetben azt mondták már nem az ő hibájuk stb vagyis a használó tehet a hibárol..pl olyan telónál amit tudom hogy soha nem ejtettem el,nem szedtem szét azt mondták külső behatolásnak minősitették mert akármi szét volt benne szakadva mindezt jó hónap után....
vagy hogy párás lett a telefon szoktam a konyhában tartani...mondom szoktam....akkor a konyhai párát nem birja....vicces.....
Így van. Vagy ha esetleg viszont eladó és szervízel,akkor nem veszti a garit.
Ha a garis telefont nem gyártói szervízbe viszed/viteted (kivétel ez alól, ha a szolgáltatóhoz viszed, mert azok is a gyártóiba küldik be), tudtommal garivesztéssel jár...
Ez is igaz. Abból indultam ki, hogy még garis. Mert ugye akkor ingyér van...
semmi gond én írtam hogy ott dolgoztam:)
a nokia szervizzel amugy volt nem jó tapasztalatom ugyhogy ha garanciás sem biztos hogy oda vinném ha nem túl drágán csinálja meg más
Csak azért írtam,mert a nokia szervíz az elég drága,mondjuk az összes márka szervíz is az. Olcsóbbak az úgymond gagyi boltok.
Uppsz, bukta. Benéztem... :D Na de sose tévedjek ennél nagyobb dolgokban! :D
nem garanciás de mindenkép megkérdezem mennyiért csinálják meg bár meg is szokták mondani előtte kérem e annyiért vagy sem
nem vagyok debreceni de van itt nálunk egy kis szerviz elég ügyes a srác
A Nokia-szervizben kb. 1 óra a frissítés. Töltsd fel előtte az akksit, az a biztos.
Ha véletlenül megakad a szoftverfrissítés közben a program, akkor felküldik Bp-re, de ez az ő költségük. Általában tudnak biztosítani cseretelefont is arra a pár napra...
Garis még? Ha nem akkor bárhová elviheted,ahol szervízelik is a telókat. De jobban jársz,ha több helyen is megkérdezed,h mennyi.
Óh, ha debreceni vagy, akkor nem lesz nehéz dolgod. Tudtommal van ott Nokia-szerviz.
Én nagyon tudtam bunkó lenni az emberrel (állattal) amelyik velem is bunkó volt. Nem zavartattam magam. Volt olyan,h oda jön a nő (kb.7 hónapos lehettem jó nagy pocakkal): Maga terhes? Én nem csak sokat ettem! :-) Én is normális vagyok velük,mert tudom,mit kell átélniük nap,mint nap.
a telómmal csak nem boldogulok beviszem majd megnézetni itt helyben egy kis üzletbe...
viszont "szép állatokat" én is láttam már telefontémában mert egy akkor még Westel partner üzlet vagyis sok bolt+nagyker könyvelésén dolgoztam Debrecenben....tényleg nem iskolázottság kérdése általában egy egyszerü nénike felfogta hogy nem ért hozzá és elhitte hogy az eladó vagy szervizes okosabb mint ő és meg is volt oldva a dolog:)
Hát, egyik-másik nem ismer se Istent, se embert. Tudod, valszeg elnyomják a munkahelyén, meg otthon is, és ezért az eladókon veri le... Engem is osztottak ki annyira, hogy bőgtem. De nem a köcsögje előtt, mert nem adtam meg neki azt az örömöt!!! Ja, és jelzem, az egy orvos volt. Szóval egyre inkább rájövök, hogy nem iskolázottság kérdése...
És a saját tapasztalataimból tanulva próbálok minden eladóval normális lenni. Nem mindig sikerül maximálisan, amúgy meg, ha bunkó, én se töröm magam. De általában nagyon jól fogadják. :)
Én végig dolgoztam,csak az utolsó hónapban nem (szülési szabadság). Jó párszor kiakasztottak az emberek. :-)
Csak a legelején. Felmondás után derült ki, hogy babát várok. Nem terveztük, de nem bántam egy pillanatig se!
Igen,már samsung és még mindig az (azt hiszem). Terhesség alatt is ott dolgoztál?
Amúgy én az alattatok lévő szinten, a Nokiával és SE-nal szemközti kis Pannon boltban. Asszem azóta már Samsung (volt).
Áááá... Tényleg! Túl egyértelmű volt... :D
Én is a Westendben. Mi az az MM? Nem esik le...
Én Bp-en a MM-ben, a westendben.
Debrecenben és Bp-en, Pannonnál. Te?
További ajánlott fórumok: