Valakivel megbeszélhetném a gondom? (beszélgetős fórum)
pont ugyan ezeket élem át amit leirtál:( 1honap ota ma sikerült 'normálisan enni'..
de képzeld/képzeljétek el, felvettek itt a városba egy suliba szakmára:)
Szia! :DD
Na persze,hogy nehéz még. 1 hónap az rövid idő. Jobb lesz ez hidd el csak nem tudod siettetni.
aranyosak vagytok! sokat segitenek amiket irtok..
de sajnos egy honapja kuzdok ezzel pl amit inga14 is irt.. persze mind igaz de annyira nehez :(((
Azt írod, elhagyott a barátod.... egész biztosan fáj, egész biztosan hiányzik, ha szereted nagyon-nagy üresség maradt utána...
De gondold végig:
- ha el tudott hagyni, valóban igazán szeretett-e ő téged? Szeretett-e annyira ő téged, mint te őt?
- ha nem igazán szeretett, akkor érdeme-e, szabad-e sokáig bánkódni, búslakodni, sírni miatta?
- a jó kapcsolathoz is két ember kell: rakd sorba, melyikőtök mit, hol, rontott el, hogy most idáig jutottatok. Mit rontottál el te, és mit vétett ő?
Nem árt ezeket a kérdéseket önmagad előtt is tisztázni, mert csak ezek megválaszolása után leszel képes valójában elengedni őt!
Mert el kell engedned: nem futhatsz, (nem bánkódhatsz) olyan szekér után, amelyik nem akar felvenni! Majd jön a következő, csak ezeket rendezd le, ezekkel légy tisztában, hogy ami hibákat esetleg itt te vétettél, a következőnél már ne kövesd el!
Az érettségi egész biztosan nem a tudásodban, hanem a pillanatnyi lelkiállapotod miatt sikerült így, ill. nem sikerült. Ha lelkileg összeszedted magad, és a pótvizsgára ismét tisztességgel felkészülsz, gyorsan-frissen túl leszel rajta!
Most menj néhány napot pihenni, strandolni, kirándulni, ha lehet légy inkább egyedül, barátok, pörgés nélkül, hogy legyen időd megemészteni, ami történt veled.
Járj ide közénk, majd írj, hogyan alakulnak a dolgaid, légy velünk! Mi veled vagyunk! :)))
Sziasztok!
Ugyanebben a cipőben vagyok és azt gondolom teljesen mindegy 18 vagy 33 éves az ember. A testünk öregszik a lalkünk talán nem. Lehet össze kéne ülni egy délután beszélgetni!
elhagyott a baratom lassan egy honapja.. nem tudom elengedni.. nekem o a mindenem es iszonyatosan szeretem...
raadasul ma volt a szobeli erettsegi egyik targybol meg is buktam..
annyira sz*r allapotban vagyok hogy valami hihetetlen.. :(
További ajánlott fórumok:
- Csevegő- Nem tudsz aludni? Unatkozol? Nincs kivel megbeszéld a dolgokat? Gyere, itt bármit lehet :)
- Legfurcsább mód, ahogy eddig összejöttél valakivel?
- Megtörtént már, hogy együtt voltál valakivel, de közben másba voltál szerelmes?
- Magánéletünk megbeszélése egy harmadik féllel
- Az ország minden településéről szeretnék Valakivel megismerkedni!
- Ha megbeszél valakivel találkozót a hétvégére, de utána hívja egy fontosabb személy, miért hazudik az első személynek?