Valakinek van kedve velem együtt fogyni? (beszélgetés)
:-D
Ok.
Ez elég ijesztően hangzik így együtt...de kíváncsian várom a beszámolót:-D
Sok szerencsét, drukkolok!
Hááát...külön fogod enni? Mármint nem bolygatja meg a gyomrod, ha rögtön egymás után eszed őket?
Csak kérdezem, mert nem vagyok otthon tej témában.
Én is igyekszem sokat inni. Min 2-2,5 liter naponta.
Ha segít:
- nekem anyu mondta, hogy ha napközben mindig hideget eszik az ember, jobban hízik - tapasztalatom, hogy igaza van
- a vékony, fiatal körzeti doki csaj azt tanácsolta nekem, hogy ne egyek étkezdéknél sem, mert az olajat, a maradék ételt többször felhasználják.
- én naponta 4-5 alkalommal eszem, de nem szabad csipegetnem - az halál nekem és egy csomó felesleges kalória
Amit javasolnék:
A kaloriabazis.hu-ra regsiztrálj be és vezesd legalább pár napig, hogy mit és mennyit ettél és ki fog derülni, hogy sok vagy kevés amit megeszel.
Az is lehet, hogy túl sok a "rossz" zsír vagy a szénhidrát benne.
Köszi szépen! .-)
Nem bántottál meg, Nekem is vicces, de közben elkeserítő is. Igen, biztosan az étkezésemmel van baj. Mivel főtt kaját csak hétvégén eszek. Napközben mindig csipegek valamit, ha érzem kezdek éhes lenni, viszont az este az amikor együtt a család, mikor rendesen eszek, de akkor se sokat. Pajzsmirigyről nem tudok, hogy baj lenne-e vele.
Viszont gratulálok, az eddigi fogyásodhoz,szép eredmény.
Akkor jól rémlett, hogy én ezért nem vágtam bele.
Sok mindenről le tudok mondani, de a gyümölcs a gyengém...most már. :-D
Végül is az a lényeg, hogy ne szenvedjünk, tartható legyen és ne okozzon hiány betegséget.
Én is örülök annak, hogy megtaláltam azt, ami jó nekem. :-)
Már csak 8kg van hátra nekem is a 32ből, remélem karácsonyig lemegy.
Én másképp mint babszi.
90 napossal kezdtem, később a szétválasztás részét tartottam meg és a kaloriabázison figyelem, hogy ne egyek túl keveset (nekem ez volt a baj, ami miatt nem ment egy idő után a fogyás).
Nem akarlak esküszöm megbántani, de ez az első mondatod megmosolyogtatott. :-)
Miket ettél/eszel amúgy? Tuti, hogy rosszul étkezel (ha amúgy nincs pld. pajzsmirigy betegséged) és azért mászott fel az a kettő, ezen pedig lehet segíteni. :-)
Kiló függő...de igen sokáig nem lehet,csak a 3. Szakasztol lehet.
Én inkább kihagyok egy nyári gyumi szezont,minthogy tovább túlsúlyos legyek,nekem ennyit megér,főleg ha az eredmények is alátámasztják.
Jól bírom,jól érzem magam,muszáj,ha valaki le akár tényleg fogyni ,persze úgy hogy pl nincs pajzsmirigy problemaja, és nem keres állandó kifogásokat az kibírja a jó dietakat,több jó us van,csak be kell tartani:-D
Ez a diéta számomra tuti minden percet megér:-D
Jól bírtad, ügyi vagy! :-)
Olvastam anno amikor először beszéltünk róla és nekem az eleje lett volna szenvedés.
Jól emlékszem ugye, hogy egy darabig nem lehet gyümölcsöt?
Reméljük, hogy bírja:-D
Drukkolok neki:-D
Jaaa, én meg màr azt hittem, hogy vmi újdonság a nagyvilágból. :-))
Mázlija van, hogy bírja a tejet. :-)
Sziasztok!
Én is sokadjára futok neki.
Mindig jön valami, ami miatt abba kell hagynom mozgást. (Pl betegség...)
Én csak úgy tudok fogyni, ha mindennap intenzíven mozgok, másképp, kevesebb mennyiségű evéssel nem megy.
A kettő együtt viszont már bebizonyította, hogy meghozza a várt eredményeket.
168 cm és jelenleg 75-76 kiló vagyok (szülni 94 kilóval mentem, és 68-ról indultam... :SS).
Első körben nekem is -10 kiló a cél, aztán meglátjuk.
További ajánlott fórumok:
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Te is Fogyni szeretnél?Akkor gyere és olvadjunk együtt!
- Van kedve valakinek mától velem együtt diétázni? Szerintetek hatásos lesz ez a diéta, amit kigondoltam magamnak?
- 73 kilóról szeretnék 63-ra fogyni. Ha van még valaki hasonló indulósúllyal és céllal, jó lenne együtt csinálni...
- Van kedve valakinek velem együtt elkezdeni kicsit tornázni?
- Fogyni vágyók, túrázzunk együtt Bp.-en!