Valaki tapasztalt már a Rezai fogamzásgátló tabletta szedésénél kéz zsibbadást, vagy rossz vérkeringést? (tudásbázis kérdés)
Szia! Most olvastam egy cikket az inforadio.hu-n, hogy a fogamzásgátlótól agyvérzést kapott pár nő Francia o.-ban, többen beperelték a gyártót.
Jól tetted, hogy abbahagytad!
Szia! Én abbahagynám azonnal a szedését! Okozhat ilyet simán!
Nem tudom, hogy történt -e kivizsgálás, mielőtt szedni kezdted volna a gyógyszert (pl. trombózis hajlam vizsgálat)??
Elképzelhető, hogy nem vagy alkalmas a gyógyszer szedésére, ezt jelzi a szervezeted! Figyelj rá!
Én is ezt szedem. Nekem múlt hónapban még volt 9 szem egy ívből, és így jött meg....jelzem ma tart 11 napja a vérzésem :S
voltam dokinál, nem tett semmit, szedjem tovább....
Én nem szedem, de rákerestem. A tájékoztatója szerint, ha zsibbadást tapasztalsz bármelyik testsrészen, azonnal abba kell hagyni a szedését.
Úgy látom, elég komoly figyelemztetések és ellenjavallatok vannak, ne viccelj ezzel, mert belehalhatsz.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Van olyan, akinek fogamzásgátló tabletta szedésének abbahagyása után akár 60 napig sem jött meg a mensije?
- Bogyós fogamzásgátlás esetén kell-e várni valamennyit a babavállalás és a bogyó szedésének abbahagyása között?
- Lyndinette 20 fogamzásgátló szedésekor tapasztalt e valaki beszédzavart vagy zsibbadást?
- Kimaradhat az első megvonásos vérzés fogamzásgátló szedésénél?
- Stodette fogamzásgátló szedésénél jelentkezett valakinek mellkas fájdalom?