Mi a címe ennek a számnak? (tudásbázis kérdés)
Köszönöm előre is.
És külön köszönöm Hoxának, hogy rendet tett.
Kerestem, de sajnos nem találtam.
A többi titok mit tettem az ügy érdekében, ha lesz pozitív, irok!
Szerintem írj egy kommentet a videó alá, lehetőleg szlovákul vagy csehül, és ott kérdezd meg, hátha ott tudja valaki, hogy mi ez a dal.
Én is csak azért tippeltem Karel Gott-ra, mert valaki írta a nevét ott a kommentek között.
Szia , ezt a szekvenceket valhol Kassa es Saca köszt vettek fel . Kis srac alig 4 ves , szlovakul es romanesz nyelven enekel . Van rola több klipp de nem ertem miert tamodjak az emberek ?
mar azt hogy a szöveg hosszusag ellenere nagyon jol megy neki .
Rá még nem gondoltam, utánanézek, köszönöm.
Csak tényleg annyira nehéz kivenni a dallamot, meg úgy általában bármit, a nyivákolás alatt.
Na igen, ebben is van valami.
Elméletben valami kevésbé ismert Szlovák énekes srác dala, de sajnos semmi használhatót, vagy kézzelfoghatót nem találok.
Ha az a csöppség nem énekelne teljes mellbedobással, akkor még ennyit sem tudnál prezentálni a dalból. Miatta került fel.
Aki ismeri, az felismeri, de nem mindennap adják le 5x a rádióban, így nehezebb lesz megtudni mi a címe.
Sziasztok.
Nagyon fontos lenne megtudnom, hogy mi az a zene, amit a fiú énekel a melléklet videóben:
Életmentő lenne, ha valaki tudna segíteni, előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- A Hofi-Kós Macskaduettből mi ennek a számnak az eredeti címe?
- Ki enekli es mi annak a szamnak a cime, ami valahogy ugy van, h osszejottunk te meg en triratrira vaaratlanul..?
- Mi annak a számnak a címe, ami most megy az RTL Klub Éden titkai című bemutatójában?
- Mi a címe a számnak?
- Tudja valaki ennek a Bikini számnak a cimét ami a rádióban szól?
- Mi lehet ennek a számnak a cime?