Valaki ismeri a cukorbetegek diétáját? (beszélgetés)
hát én amikor ezt tartom és mellette tornázok látványosan fogyok, heti 0,5-1 kilót
persze, ha elérném az ideális súlyomat, akkor nem tornáznék ennyit, de az étkezést tartanám, vagy ha többet ennék, akkor maradna a torna
Na ez meg a másik.Az 1-es tipusú a fiatalkori,itt szinte mindenki vékony vagy normál testalkatú,a másik meg a 40 fölötti korosztályt érinti vagyis az időskori.Itt mindenki szinte kivétel nélkül túlsúlyos.
Teljesen más a 2 csoport diétája.
ezt írtam neked priviben:
itt a lap tetején fogsz találni egy dokumentumot: étrendi tanácsok 2-es típusú cukorbetegnek, ami részletesen leírja, hogy mit és hogyan kell enni
a tápanyagtáblázat pedig segíteni fog, hogy ki tudd számolni, hogy miben mennyi a kcal és a szénhidrát
A Zentai Andi féle diétát keresd, az nagyon jó.
De ha priviben megírod az email címed, szívesen elküldöm Neked, amit én összegyűjtöttem a témában.
Amúgy tényleg hatásos.
Én tanultam nem is olyan rég,még meg is van valahol!
Az sem mindegy melyik fajta cukorbetegsége van valakinek?1 es vagy 2 es típusú???
További ajánlott fórumok:
- Van valaki aki cukorbeteg? Korábban nem vettem mérőt, ha most veszek akkor a csíkokra lehet valami kedvezmény?
- Van valaki aki cukorbeteg és Meforalt szed? Fogyott tőle?
- Görögszénamag kapszulát szedte valaki?!Valami vélemény cukorbetegségre a gyógyszerről?!
- Van itt olyan valaki aki cukorbeteg? Volna egy kérdésem.
- Ezüst kolloid oldat hatása cukorbetegségre. Van tapasztalata valakinek?
- Diaherba tea cukorbetegeknek - ismeritek? Véleményekre lennék kiváncsi