Van itt olyan valaki aki cukorbeteg? Volna egy kérdésem. (tudásbázis)
Szia!
Április óta nem írtál,mi újság?Elmentetek vérvételre?Én insulinos cukros vagyok több szövődménnyel,infarktus utáni szívműtéttel.
Vigyázz a mamádra mert ez nagyon komoly betegség!
Sok éve vagyok cukros. Szerintem is nagy a valószínűsége hogy az Anyukád cukros,de nem vagyok orvos. Az én tüneteim,hasonlóak voltak,mint sok folyadék, éjszakai pisilés,az izek érzékelésének csökkenése. A láb zsibbadásnak nálam sajnos komolyabb oka van.(lásd napló),de úgy tudom ez is lehet a cukor következménye.
Azt tanácsolnám az Anyukádnak,hogy minnél előbb nézesse meg magát és készítsenek egy labor vizsgálatot. Csak egy pici szúrás és megelőzheti a bajt. Sajnos a nem kezelt cukor betegségnek igen komoly következményei lehetnek,mint pl. A vese leállása,vakság,stb. Nem akarlak ilyesztgetni,de komolyan nagyon fontos lenne,hogy elmenjetek legalább a háziorvoshoz.
Anyukámmal kapcsolatos. Szóval vannak bizonyos tünetei, és egy páran azt mondták, hogy lehet hogy cukros lesz. De a dokihoz még nem jutott el.
Tünetei: gyakori szédülés, sok folyadékot iszik, elég sokat jár pisilni (ilyen habos a vizelete), Zsibbad a lábujja, és azt mondja hogy olyan érzése van, mintha egy ököl nagyságú kő nyomná a hasát.
Szerintetek? Ti mit éreztetek?
További ajánlott fórumok:
- Válaszolnátok pár kérdésemre a cukorbetegséggel kapcsolatban?
- Új utazási kedvezmény kártya, volna egy kérdésem valaki tud segiteni?
- Van köztetek olyan aki villamosmérnökként dolgozik? Volna egy kérdésem
- Egyedülálló szülőkhöz volna pár kérdésem társkeresés ügyben
- Eltartási szerződés és öröklés ügyben volna kérdésem, valaki tudna segíteni?
- Van itt valaki, akit felvettek a kecskeméti Mercibe? Kérdésem volna hozzá!