Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Valaki adna tippeket, hogy hogy lehet azt feldolgozni, ha kirabolnak? fórum

Valaki adna tippeket, hogy hogy lehet azt feldolgozni, ha kirabolnak? (beszélgetés)

1 2
32. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. máj. 31. 09:40

"mit kezdjek ezzel az érzéssel?"

Amit akarsz.

Csámcsoghatsz még rajta évekig vagy lezárod.

31. forrest2010 (válaszként erre: 11. - Napsugár8)
2021. máj. 31. 09:34
... " ha jobban odafigyel , nem lesz belőle áldozat ..." nekem 1x lopták ki a tömött villamoson a pénztárcámat , rábactak , nem volt már benne 1 vas se ! de rábactam , mert az egész család bérlete benne volt ! előttem volt a táska és be volt cipzárazva , csak éppen nem gondoltam a tolvajokra :( :( ki is lettem osztva otthon ! pedig a férjemnek 3X v 4x ? nyúlták le a táskáját/brifkóját :( és benne az összes iratait ! de pénz ? az a rajtalévő gönc zsebébe volt :)
30. Érdekes73 (válaszként erre: 11. - Napsugár8)
2021. máj. 30. 22:43
Az igazán profi zsebesek főleg többen összeszokott bandában szinte bárkit kirabolhatnak... Persze óvatosnak kell lenni de van hogy az se elég.
2021. máj. 30. 11:01
Próbáld túl tenni magad rajta. Tudom, hogy nem vigasz, de sokak autóját lopják el, vagyonokat csalnak ki. Én megértelek én is ilyen vagyok. Az ember megdolgozik a pénzért és jön egy sz.rszemétláda, aki eltulajdonitja azt, vagy bármit. Én egy k.rva napolajat vagy napszemüveget is sajnálok ha ellopoják, persze ha elveszitem az más, akkor csak magamat okolhatom.
28. andi6020 (válaszként erre: 25. - Napsugár8)
2021. máj. 30. 10:46

"Szerencse, hogy a végén mégis csak megkerült a pénzed."

Banyek, olvasd már el normálisan ki mit ír!

Csannának lett meg a pénze, nem a fórumindítónak.

27. Altair (válaszként erre: 27. - Napsugár8)
2021. máj. 30. 10:13
A FI névtelen. Akitől te idézgetsz rendszerint, az Channa. Összekevered a történetüket.
26. Channa* (válaszként erre: 25. - Napsugár8)
2021. máj. 30. 09:10
A FI-nek nem lett meg a pénze, nekem lett meg...
2021. máj. 30. 09:07

Bocsánat, akkor rosszul értelmeztem, amit az indításkor írtál, és ami részt a 24. hsz-emben idéztem.

Nálam is szokott lenni plusz pénz, de van a táskámban belől egy külön kis cipzáras rész, azt oda szoktam eldugni... Szerencse, hogy a végén mégis csak megkerült a pénzed.

Hidd el, semmi rosszindulat nem volt bennem, csupán a saját magammal szemben is alkalmazni szokott módszert írtam le: mielőtt bárkit is hibáztatnék bármiért, átgondolom, hogy én magam kellő körültekintéssel jártam-e el.

Eszem ágában sem volt bántani téged. Akik pedig rögtön nekem esnek, mert más értelmes tanácsot, hozzászólást nem tudnak adni, csak sajnálkozni... azzal senki sem jut előrébb. Te sem, én sem, csak a feszkót gerjesztik.

Próbálj meg túl lépni rajta, és ha sikerül, végy egy olyan táskát, aminek belülről is van egy külön zárható rekesze.

2021. máj. 30. 09:05

Ja, és a táskámon volt cipzár és még 2 pánt is, ami befűzős volt. Mind a hármat kinyitotta a nagy hasa takarásában, a tömött 7-es buszon...

És azt is írtam, hogy nekem végül is szerencsém volt azzal, hogy visszaszálltam a buszra, mert így meg lett a pénztárcám, mert pont figyelték a rendőrök ezt a zsebes párost...

23. andi6020 (válaszként erre: 20. - Napsugár8)
2021. máj. 30. 09:03
Nem húzta vissza az a nyomorult zsebes a cipzárt. Nem eleve nyitva volt. Meg ezt nem is anonim írta.
22. Channa* (válaszként erre: 20. - Napsugár8)
2021. máj. 30. 09:02

Ezt nem a fórumindító írta, hanem én, és azért volt nyitva a táskám, mert a tolvaj kinyitotta, így vettem észre, amikor leszálltam, hogy valami történt, megnéztem, a pénztárcámat és nem volt meg, így visszaugrottam a buszra a barátnőmhöz.

Tehát, a táskám zárva volt, de egy kilencedik hónapban járó terhes nő volt mellettem, nem gondoltam, hogy a táskám azért húzódik, mert épp nyitogatják a táskámat és lopják el a tárcámat...

21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Napsugár8)
2021. máj. 30. 08:59
A tárcám a táskám legalján volt. Azért volt nálam, mert ha nincs, akkor meg az apartmanbol lopják el... ilyen helyzetben soha senki nem felelős. Hogy lennénk már mi felelősek? A férgeknek nem kellene lopni.
2021. máj. 30. 08:55
"...De amilyen idióta vagyok, nem járt velem jól a tolvaj, mert, ahogy leszálltam a buszról észre vettem, hogy nyitva van a táskám és nincs meg a pénztárcám, és azon nyomba vissza is szálltam, ugyan is a barátnőm ment tovább a buszon, és..."
19. tumbo2
2021. máj. 30. 08:48
mikor régen ,főleg karácsony előtt rengetegen voltunk egy boltban.valahogy gyanús volt egy nő,aki turkált talán a táskákban,nem tudom.hogy gyanúsíthatnék meg valakit?
18. tumbo2 (válaszként erre: 6. - Napsugár8)
2021. máj. 30. 08:45
igen,mikor engem egyedül küldtek régen a bankba a fizetésekért.vonattal utaztam,bár akkor nem volt ennyi rablás.a lányom is nagy összegeket visz a bankba,testőr kéne mellé?
17. Bless the child (válaszként erre: 10. - Napsugár8)
2021. máj. 30. 08:39
Hol olvastad, hogy nyitva volt a táskája?
2021. máj. 30. 08:38
Ordítottam, akikhez mentem, jöttek le. Sokan hallották, de féltek kijönni.Oktogonon volt ez, belső udvaros régi ház hátsó lépcsőházban, éjjel, vaksötétben.
15. Bless the child (válaszként erre: 6. - Napsugár8)
2021. máj. 30. 08:35
Tegnap fél millával, lehúzott cipzárral maszkáltam.
14. Channa* (válaszként erre: 8. - Andi6020)
2021. máj. 30. 08:33

Basszus!

Hogy sikerült megúsznod? Valaki közbeszólt?

13. Channa* (válaszként erre: 11. - Napsugár8)
2021. máj. 30. 08:32

Érdekes!

Tőlem a tömött 7-es buszon lopták el, zárt táskából.

Mint írtam egy terhes nő állt mellettem és hiába éreztem, hogy húzzák a táskámat, nem gondoltam, hogy épp kilopják a tárcámat, sőt! nem mertem megrángatni a táskámat, nehogy megüssem a terhesnőt és a végén megszüljön a buszon.

Persze, ha tudom, hogy pont ő lopja el a pénzem, akkor nem vagyok ilyen figyelmes...

És a másik: a nénikémtől úgy lopták e a tárcáját, hogy a táskáját kivágták, azaz nem vacakoltak a kinyitásával, egyszerűen felvágták és minden kihullott belőle, amit nem csak ő nem vett észre a tömött buszon, hanem még a fia sem.

Ja, a barátnőm észre vette, hogy ellopták a pénztárcáját, és meg is kérte a 2 C. tolvajt, hogy csak az iratait adják vissza, hogy legalább azokat ne kelljen beszereznie, erre szemkiszúrással megfenyegették.

A fiam oldalához a C srác fényes nappal kést tartott és csak annyit mondott, hogy ide a mobilod, mp4 lejátszót és a pénzed.

A fiam 16 éves lehetett, szerinted mit kellett volna csinálnia? Megöletni magát?

És még sorolhatnám az ilyen eseményeket...

Hát ennyit a figyelemről, de persze! Megelőzhető, csak az áldozatok bénák és felelőtlenek;)

12. andi6020 (válaszként erre: 10. - Napsugár8)
2021. máj. 30. 08:19
Nyitott táskából ezek szerint szabad lopni. Gratulálok.
11. Napsugár8 (válaszként erre: 9. - Andi6020)
2021. máj. 30. 08:11
Ha pedig a tolvaj nyitotta ki a táskát, az azt jelenti, hogy az "áldozat" a tömött járműben nem maga előtt tartotta a táskáját, hanem valószínűleg a vállára vetve, a háta mögé került... ez sem egy felelős magatartás, különösen, hogy ő tudta, mennyi pénz van a pénztárcájában!!! Felelőtlen volt, nem figyelt, nem óvta-védte kellően a táskáját, a pénzét. Ha jobban odafigyel, nem lesz belőle áldozat! Le kell vonni belőle a megfelelő tanulságot és majd legközelebb körültekintőbb lesz.
10. Napsugár8 (válaszként erre: 9. - Andi6020)
2021. máj. 30. 08:06

No ne már!!!

Ő maga is bevallja, hogy nyitva volt a táskája!!!

Eszemben sincs szégyelleni magam, Ha valaki ennyire felelőtlen. Nem megtámadták, nem volt dulakodás, ne keverjük az erőszakos cselekedetet a nemtörődömséggel!

9. andi6020 (válaszként erre: 6. - Napsugár8)
2021. máj. 30. 08:00
Áldozathibáztatás? Szégyelld magad.
8. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. máj. 30. 07:58

Engem ketten durván összevertek, majdnem 8 számjegyű összeg volt nálam, minden erőmmel védtem, és sikerült is, megtartanom. Szerintem kb megőrültem volna, ha elviszik.

Én nem kívánok nekik különösebben semmit, bár az tetszene, ha tudnák, hogy mennyi az, amit nem tudtak elvenni.

7. Kacsahercegno (válaszként erre: 6. - Napsugár8)
2021. máj. 30. 07:48
Jaja, minekmentoda a sok pénzzel. Biztos kilógtak a húszezresek a táskájából, meg a homlokára volt írva, hogy "rabolj ki". Szegény rabló csak a körülmények áldozata volt.
2021. máj. 30. 06:15

Tanulság:

- ne hordj magadnál nagyobb összeget

- ha mégis valami célból kell, azt a pénzt ne a hétköznapi pénztárcádba rakd, hanem a táskád egy külön rekeszében, másik helyen, (igazolvány tárca, akárhol!) ahol nem látják még akkor sem, ha közben bemégy valahova vásárolni

- mindig legyen lezárva a táskád (cipzár, akármi!!)

Ha nem így tettél, akkor bizonyos mértékig te magad is okozója vagy a történtekre. Valószínű a lelked mélyén te is tudod, érzed ezt, ezért nem vagy képes túltenni magadat rajta. Ismerd be önmagad előtt, hogy felelőtlen voltál, és ahogy a mondás szól: "alkalom szüli a tolvajt!"

5. df1e1c376c (válaszként erre: 2. - Channa*)
2021. máj. 30. 01:37

Nálunk irtó sokat lopnak, főleg a csovesek. És baromi bosszantó, hogy a nap végén a leírt kaját nekik adjuk.

De nap közben lopnak, este meg nem jönnek begyűjteni amit a hontalan szállítás adnánk. Meg csak nem is szolnak, hogy nem jönnek.

Egyik lopótöp akcióban volt, és voltam az ajtònal. Nem állt meg.

A nagyra nőtt Bud Spencer (régi vevőnk) megkérdezte szeretnél fizetni? Visszatert két cuccot.

Én a következő életemben egy bazi nagy férfi leszek.

Csak nem hiszek az újjászületésben.

4. df1e1c376c (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. máj. 30. 01:21

Nagy összeg vagy csak pattogsz a pénzen?

Én sokat vesztettem el részegen az éjszakában, és meglopott 2 lakotarsam. És lehúzott egy volt faszim.

20-40 ezer forintért nem indítottam rendőrségi ügyet sem, mert utána a bejàrkàlàs, meg a macera, nem éri meg. Tanulópénz. Volt zárcsere azonnal.

És valaki kivihette a cuccsit amig a rendőrök felügyelték.

Mit perlekedjek egy nincstelennel? Nekem sem volt semmi akkor, de mire visz, ha szarakodsz rajta?

Jól tettem. Nem vet fel a pénz, qvara nem, de ugyanazt az összeget most egy csovesnek bármikor oda tudnám adni, mert túlleptem.

3. Miss Angel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. máj. 30. 00:08
megtörtént már velem is ,de én akkor örültem hogy csak ennyi történt és nekem nem lett bajom.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook