Vakbélgyulladás (beszélgetős fórum)
10. goencoel
2014. febr. 26. 00:39
A vakbél okozhat problémákat évtizedekig. Esetleg az ultrahang se mutat semmit, még ha előrehaladt is a gyulladás. Egy lehetőség: a fülön levő akupunktúrás pont nyomásérzékenysége megerősíti a gyanút. Előfordult a családban olyan, hogy semmi tipikus jele nem volt(láz, hányinger), mégis erősen gyulladt volt a vakbél, azaz a féregnyúlvány.
9. 3532273647 (válaszként erre: 8. - Bdóra93)
2014. febr. 24. 19:07
sebész,esetleg ügyelet.
8. bdóra93
2014. febr. 24. 19:06
Én 4.én kezdek az első munkahelyemen,úgyhogy addig ki kéne találnom valamit.Milyen orvoshoz érdemes elmenni?Voltam már több sebésznél és belgyógyásznál is, és egyik se mondott semmit...:/ még én érzem magam hülyének nézve,hogy mindenki azt mondja,hogy nincs bajom,mikor tudom,hogy van...
7. 3532273647
2014. febr. 24. 19:03
Velem is sokáig szórakoztak,hatszor voltam kórházban megfigyelésre,mindig hazaengedtek..
A végén már inkább csak érzékeny volt,háziorvos beküldött hetedszerre..mondtam is a dokinak,hogy 2nap múlva megyek dolgozni.
Egy óra múlva a műtőben voltam,a vakbelem is be volt gyulladva,meg a nyirokcsomók is
6. bdóra93
2014. febr. 24. 18:48
Ezért nem értem a dolgot,mert nekem egyszer volt csak ilyen erős fájdalom,azóta meg leginkább akkor ha megnyomom lent, nagyon nagyon fáj, de nyomás nélkül nem szúró a fájdalom napközben, inkább csak ilyen szorító fájdalom. Nem értem.:/
5. 02cc8f2a95
2014. febr. 24. 18:46
Egy ismerősöm hetekig járt orvosról - orvosra, mindenki azt mondta, nincs vakbélgyulladása, vérkép sem mutatott semmit. Ultrahangon voltak, eredmény: nincs semmi. Az ultrahangtól a kórházi szobáig ért mire perforálódott a vakbél... mindent megfertőzött, egészen a májig. Nem írnám le melyik kórház, de szégyelhetik magukat.
Járj utána, legyél határozott és kitartó!
4. 0f332c4ec9
2014. febr. 24. 18:42
Mindenlépp menj vissza és igenis vizsgáljanak meg rendesen ez nem játék! Persze nyilván te is tudod,de ne hagyd magad mert ez veszélyes. Nekem volt,délután kezdett fájni a hasam,kisugárzott is úgy emlékszem és olyan erős szúró fájdalom volt. Gyengeség,összegörnyedve tudtam csak menni. Egy délutánt birtam igy aztán este orvos,mentő és másnap reggel mütét.
3. bdóra93
2014. febr. 24. 17:48
Aznap,mikor ez történt, bementünk a sürgősségire, megnézték ezt is, meg vizeletet is és egyikben sem volt semmi említésre méltó. Aztán rá 3 napra,megint csináltak egy vizeletet,és vérvizsgálatot.A vizeletemben 1+ fehérje helyett, 3 + volt.Másnap megint csináltattam egy vizeletvizsgálatot,és negativ lett.Mint kiderült nem volt egészen steril az üveg amit adtak :)) vicc az egész... Azóta ugyúgy fáj,főleg nyomásra,de akkor nagyon.. és senki nem mondd semmit.
2. 3532273647
2014. febr. 24. 17:44
Egy vérképet megérne..
1. bdóra93
2014. febr. 24. 17:37
Kérlek titeket meséljétek el a tapasztalataitokat a vakbélgyulladással kapcsolatban. Januárban rosszul lettem.Erős gyomorfájdalommal kezdődött,levert a víz,majd a fájdalom lejjebb ment a hasamban, a jobb alhas felé.Hányingerem volt,el is ájultam egy fél pillanatra,ment a hasam is. De az orvosok semmit nem tudtak kideríteni.Elküldtek nőgyógyászhoz,hátha ott van a probléma, de 2 orvosnál is voltam,hogy biztos legyek a végeredményben,és nem ott van a baj.Jobb alhasam nyomásra nagyon érzékeny. Kérlek titeket, akiknek ilyesmi problémája volt,írjátok le, hátha okosabb leszek, ha az orvosok nem tudnak segíteni ...köszönöm B.Dóra
További ajánlott fórumok:
- Tényleg vakbélgyulladásom lenne?
- Honnan tudom, hogy vakbélgyulladásom, vagy egyéb bajom van? Mik a tünetek? Hogy jegelik el?
- Mik a vakbélgyulladás tünetei?
- Akit műtöttek vakbélgyulladás miatt, nagyon meglátszik a helye?
- Műtöttek valakit mostanában vakbélgyulladással?
- Lett már valaki beteg kínai kajától, olyan tüneteket produkálva, mint egy vakbélgyulladás?