Valamit mindenképpen éreznek, sejtenek. A múlthét pénteki hcg eredménye 15,8 lett, ezért egy kontroll vv-t javasoltak a mai napra, aminek 12 lett az értéke.
Drukkolok hogy így legyen. Nekem kutyám van de semmi változás nem volt a viselkedésében a terhesség egésze alatt. Előtte is bujt sokszor akkor is. De sokak érzékelnek ilyet mégha nem is a korai szakaszban. Tudom ilyenkor minden apróságra figyel az ember és reménykedik. Nekünk 9,5 év várakozás és küzdelem után jött a meglepi baba. Én azt hittem majd biztos megérzem ha egyszer terhes leszek. Hát nem így lett, 7 hetes voltam már amikor kiderült 😆. Majd írd meg sikerült-e. Mikor derül ki?
Sziasztok, a feleségemmel a lombik utolsó fázisában vagyunk (amikor arra vár az ember, hogy teljen már gyorsabban az idő a vérvételig) és azt vettük észre, hogy alapjáraton magának való cicánk minden alkalommal amikor teheti a hasához fekszik. Lehet ez előjele egy korai terhességnek? Mással történt már hasonló?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.