Utrogestan - ki szedte? Lenne néhány kérdésem. (leírom az 1. hsz-ben) (tudásbázis)
doki szt nagyon vékony a méhnyálkahártya, szóval nem vagyok terhes :( kedd reggel toltam be az uccsó utrót, de azóta sem jött meg...ez így normális?
nagyon arik vagytok, de nem erősödik :(((( mondjuk meg sem jött, meg semmi mensi előtti tünet, méhnyak továbbra is totál magasan van, kemény és zárt...de gondolom, ezek az utrótól. ma van a 13. cn...és a main-tegnapin már tényleg csak kb. odaképzeltük sztem azt a 2. csíkot :( szóval ennyi :((((
Szia!
Nekem is ilyen halvány volt, én észre se vettem a második csíkot. És most 32 hetesek vagyunk :)
megy a drukk, hogy erősödjön ++++
Majd írd meg, hogy felerősödött-e.. :)
Meg ha halvany is,ott van!!!
Valahol el kell kezdeni!:)
köszönöm a drukkot...sajnos annyira halvány a 2. csík, h nem nevezném pozitívnak...
nem csak terhesség megtartására való...rövid luteális szakasz esetén is adják jobb dokik a szakasz kitolására (a progiszint fent tartásával), h egyáltalán legyen esélye megtapadni a babának (ahogy más is írta).
melyik felét nem érted? :) pedig igyekeztem érthetően írni...
Szia!
Lényegében progihiányra kaptad az utrot.Meg persze erősíti a méhnyálkahártyát,elősegítve a megtapadást.Ha halvány pozi a teszted 2 nap múlva megint tesztelj :),remélem h erősebb lesz a csík!Nagyon szorítok neked!!!
Írisz jól írta,a megtapadást szolgálja az utro.Nekem is nagyon halványan volt pozitív a tesztem.Éppen,hogy látszott a csík.Most három hónapos a kisfiam...:-)
Ha pozitív a teszt, akkor babás vagy, az Utrogestan nem befolyásolja. Szedd és tartja a sárgatest fázist, ami segít a babának, hogy jól megtapadjon. Én is szedtem, még mielőtt megfogant, védelemként, mert az előző elment, most 5,5 hós a kislányom!
Én most is használom, 2x2 golyót. Én úgy tudom, hogy kitolhatja a luteális szakaszt, megakadályozhatja a pecsételgetést (hiszen megemeli az alacsony progeszteron szintet), DE nem okoz téves pozitív tesztet...
sziasztok!
én is szedtem az utrot de nekem már volt baba,te mire kaptad mert én úgy tudom hogy terhesség megtartására való,és ha még pozitív a teszted ??? igazából nem értem hogy mi a kérdés és mit is akarsz írni.
Az én lombikos könyvemben amit a kórháztól kaptam az áll, hogy az utrogestan miatt a progeszteron szint magas maradhat, ami megakadályozhatja a vérzést. DE: ha pozitívat teszteltél, akkor ott már van lehetősége az örömnek.
szerintem varjal meg 3 napot es ha pozitiv akkora mar szepen kell latszodjon a ket csik
En meg most is szedem nekem is voltak verezgetesek es egy babat emiat el is veszitetunk ezert. Ha a lutealis szakaszod 9 napos szokot lenni akkor nem is csoda hogy eddig nem maradt meg az minimum 14 nap kell legyen hogy megmaradjon
Én szedtem, amikor terhes voltam, kb. az 5. héttől a 12. hétig. A felét nem értem annak, amit írsz:) Ha terhes vagy, akkor miért kéne megjönnie?
Menstruáció előtti, 3-4 napos vérezgetésre kaptam a dokitól, 2*1-et. Eddig: 12 napos luteális szakasz, 9. dpo-tól pecsételgetés. Most: ma vagyok a 12. dpo-n, vérzés NULLA, még egy pötty sem (kop-kop), mensinek semmi előjele...ez akkor a gyógyszer hatása? (tehát, hogy semmi vérzésem nincs, ÉS kitolta a luteális fázis hosszát)
A méhnyakam fent van, zárt és kemény.
A terhességi teszt a 10. dpo-tól nagyon-nagyon-NAGYON halvány 2. csíkot mutat, de nem nevezném nyugodt szívvel pozitívnak.
Van esetleg valakinek tapasztalata, infója? Előre is köszi minden segítséget!
Utrogestan - ki szedte? Lenne néhány kérdésem. (leírom az 1. hsz-ben)
További ajánlott fórumok: