Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Útitárs keresés fórum

Útitárs keresés (beszélgetés)

júl. 30. 19:05

Tisztelt Hölgyek és Urak!

72 éves, egyedülálló nyugállományú kandúr vagyok. Lassan már 20 éve szinte minden nyár végén, általában augusztus végén-szeptember elején egy hetet Ausztriában, Maria Alm faluban töltök, a világ egyik legszebb helyén. Az utóbbi években az öcsémmel utaztam el, de az idén nem ér rá, így magamra maradtam két, már megvásárolt vonatjeggyel és egy egy hétre foglalt két fő elszállásolására alkalmas szobával.

Persze mehetnék egyedül és, de ha sikerülne lelnem valakit, aki szívesen megosztaná velem a szobát és annak költségét (a szoba svédasztalos reggelivel magánpanzióban 350 EUR egy hétre és a szobához jár egy egy hetes buszbérlet a környék vlamennyi buszjáratára és felvonójára. A szállásdíj felét várnám a társamtól, a Budapest - Salzburg - Saalfelden és vissza vonatjegyet ajándékba adom. Az ottani megélhetés költségét mindenki maga fizetné.)

Az utazás 2024. 08. 31-én szombat reggel történne, a visszaút 2024. 09. 16-án, szombaton reggel, érkezés Kelenföldre/Keleti pályaudvarra.

Hajlott korom ellenére jól birom a túrázást, az emelkedőket, lejtőket, imádom a hegyeket, erdőket és "mániám" a gombászás és kis szerencsével ilyenkor szoktam begyűjteni a téli vargányaszükségletem, de egyéb gombákat is szoktam szerencsés időjárás esetén bőven találni. Nem "kötelező" velem tartani, bőven lehet találni más elfoglaltságot is a faluban és a környéken, ha a "társ" nem hegyen-völgyen csatangolásra vágyik.

Anyanyelvi sznten beszélek németül és angolul, így nincsenek gondok a kommunikációval a helybeliekkel.

Maria Alm Salzburg tartományban a Steinernes Meer mészkőhegység lábánál fekszik, az osztrák-német határon, Zell am See, Kaprun közelében, 800-1.200 m tengerszint feletti magasságban van a falu, a legmagasabb hegy a közelben 2.600 méter körüli. Több mint 100 kilométer kiépített túristaút van, kényelmes sétaút, közepesen nehéz erdei út és gyakorlott túrázóknak való "gorombább" út is van közöttük, kinek-kinek igénye és képességei szerint. További információ www.maria-alm.at, de sok éves tapasztalatal én is bőven tudok mesélni a csodás környezetről.

Nem dohányzom, nem iszom, békés, nyugodt öregember vagyok, még strapabíró műszaki állapotban és még mindig tele kíváncsisággal a természet csodái iránt. Hasonló mentalitású urat, vagy hölgyet keresnék, kizárólag nem dohányzó lehet a lehetséges utitárs.

Minden további kérdésre örömmel adok választ.

Üdvözlettel:

Vagabund52

2022. aug. 21. 06:24

Budapesti 48 éves, kedves, ápolt, diplomás férfi vagyok. Melyik Nő csatlakozna hozzám közös belföldi utazáshoz?

Időpont: augusztus 22-26 vagy szeptember 25-30. Lehet egy napos vagy 5 napos is az utazás.

Saját autóval rendelkezem. Wellnessre is nyitott vagyok.

Email: mtborabudapest@gmail.com

2021. júl. 8. 08:53

Budapesti 47 éves, kedves, ápolt, diplomás férfi vagyok. Melyik Nő csatlakozna hozzám közös balatoni utazáshoz?

Időpont: július 29-31. Lehet egy napos vagy 2 napos is az utazás.

Saját autóval rendelkezem. Wellnessre is nyitott vagyok, uticélt közösen is kiválaszthatjuk.Email: mtborabudapest@gmail.com

2. papája (válaszként erre: 1. - Hesz)
2020. aug. 5. 08:47
Szerintem ennyi infó nem elég ahhoz, hogy útitársat keress, vagy találj. Tudod, lakva ismeri meg egymást az ember. A férjedről is lakva derült ki, hogy nem alkalmas útitársnak. Egy néhány soros felhívás meg főleg semmire sem elég.
1. Hesz
2020. aug. 3. 18:03

Sziasztok,arra lennék kíváncsi, hogy ezen a fórumon találnék-e útitársat?

Story: párom inkább a fekvős, lazulós nyaralást szereti, én az aktív pihenést.

Illetve azok az úti célok sem hozzák lázba, mint engem.

Van egy 11 éves lányom.

Gyermek nem léte nem akadály :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook