Osztálytársak keresése (beszélgetés)
Sziasztok!
Keresem azokat a osztálytársaimat, akik 1970-ben, végezték, az Egri gyermekvárosban. Osztályfönök: Szilvási Lajosné
Osztálytalálkozót szeretnék szervezni
45-ös amazonok 50 éves találkozója!
A rákosszentmihályi Hősök terei általános iskolában, 1959-ben végzett nyolcadik céseket (oszt.fő: Fischl Gáborné) keresi találkozás céljából Markó Magdi és Fecske Zsuzsi. Jelentkezés Fecske Zsuzsinál a blaho_zsuzsanna@freemail.hu címen.
www.osztalytarsam.hu
vagy iwiw, myvipez tuti
Sziasztok!
Milyen barát,vagy osztálytárs kereső oldalak vannak még a baráti kör, iwiw és myvip-en kívül?
Irjatok cimet, ha tudtok még ilyen oldalról. Köszi
Miskolcon a 34sz ált iskolába jártam 7 évig, aztán hirtelen jöttem Pestre. Hol vagytok barátok? Ez 1990ben történt. Az osztálynévsor: BAJI, BODOR, BOGNÁR, BUKSZÁR, CSERVENKA, FLOSZNIK, GÁL, GÉMES, GYÖNGYÖSI, HAJÓS, HEGEDŰS, HORVÁT, JÓZSA, KÓS, KOROKNAI, KRAPPAI, ONDA, ORVOS, PÁSZTOR, POCZIK(ÉN),PRIBELSZKI, RÓZSA, SZABÓ, VÁMOS, ZSINDELY
Jelentkezzetek!!
Sziasztok!
igen nagyon nehéz megtalálni a régi osztálytársakat, főleg a lányokat,mivel az asszony nevüket nem tudom.
Én is keresgélek több ilyen társasági weboldalon.
Sziasztok!
Tegnap este találtam rá egy osztálytársamra az iwiw.
1975-77-ben az 53.számu pamutipari szakmunkáskébző intézetbe jártunk iskolába keresem az osztálytársaimat az ország több részéről valok Budapesten laktunk akkor a Mogyorodi uti kollégiumba .tudtommal azota sem volt osztály találkozonk. az osztályfönökünk ÁRGYUSI IMRÉNÉ VOLT.
AKI ide járt azzal szeretném felvenni a kapcsolatot. Krajczár Márta vagyok. remélem ide talál valaki, vagy olyan aki ismer közülünk bárkit is értesitsen itt.
engem 34 év után találtak meg az iwiw-en a volt osztálytársak
nagy meglepi volt és nagy öröm
198o. november 3-tól december 13-ig voltunk Szolnokon a Tiszaligetben KISZ Táborban ennek a csoportnak a tagjait keresem, akik akkor még mind Jász-NagykunSzolnok Megyeiek voltak, irjanak nekem ide, ha magukra ismernek.Vagy pedig a baratbetti@citromail.hu cimre. Egy másik barátnömmel akivel 27 év óta a barátnöm és itt jöttünkössze a táborban szeretnénk összehozni egy találkozót ha sikerülne ö cime: adamecz49@freemail.hu. A neveket tudjuk, csak ki hova került és most jelenleg hol lakik azt nem.
Le is irom a neveket: Tóth A., Csák L. Szikszai M.,Kóródi M., Fecske S., Fehér M., Fehér Zs., Mohácsi A., Bakos I., Rabi É., Gábó K., Gazdag J.,Kovács I., Öz J., Adamecz E., Barát E., Vass J.,Mérten L., Kenyeres Z., Farkas L., Huszti R.,Novák T., Ha magatokra ismertek kérlek jelentkezzetek!! Üdvözletem küldöm: Betti
További ajánlott fórumok:
- Mennyire tudnád elfogadni, ha egykori osztálytársad, aki valaha fiú volt, lányként jelenne meg egy osztálytalálkozón?
- Menni vagy nem menni... osztálytalálkozó
- Szingliként szembesülni azzal, hogy a volt osztálytársak/barátnők házasodnak és szülnek.
- Egy nagyon arogáns egyetemi osztálytársaddal aki mindig szúrkál hogyan viselkednél?
- Bunkónak gondolhat vajon az osztálytársam?
- A kislányom osztálytársát agresszivitás miatt gyerekpszichológushoz küldték, de az anyukája nem viszi el