Utazott már valaki Ázsia nekeddel? (beszélgetés)
Igen! Hatalmas csalodas volt es rafizetes. Bizzatok magatokban, a Bookingban, es egy 20-40 perc olvasgatassal a Google-n megtalaltok mindent amit nekem ez a ceg kinalt.
Tanacsok amiket nem kaptam meg es kellettek:
- Egyedul is meg tudjatok szervezni, irjatok a szallasoknak is ha akartok, segitenek
- legyen letoltve kint a Google fordito app (kamera funkcio, egy gyogyszertarban: csoda!)
- magyar roaming: van, de lassu kint, es a gps megtevesztoen tukorben mukodott
- Bonusz! Forduljatok a kinti tourinformhoz az allomasokon: Negyedannyit fizettem egy-egy utvonalon, kulfoldikent, sajnos egy rosszul elsult nap 5h veszteseg es rafizetes utan tapasztaltam meg ezt kint.
Nekem ez a megoldas amennyire csak lehetett, a visszajara sult el, ne adjatok at a gyeplot, a nyelvtudas hianya nem akadaly, es a kintiek ingyen segitenek mar most online. Nektek tobb szerencset. Bizzatok magatokban, en nem tettem ez volt az ara.
Mit értesz hagyományos utazási iroda alatt?
Én már utaztam másik irodával, hasonló szisztémával Európán belül, ahol csak a szállást segítettek leszervezni. (Oda autóval mentünk.)
Ők úgy működnek, ahogyan azt hirdetik. Nem egy konkrét, kötött, előre leszervezett programot kapsz a kezedbe, hanem segítenek a szervezésben a te igényeidnek megfelelően. Itt már lehetnek eltérések az árban. A 13% (esetünkben 14%) nincs benne.
Nem személyesen, hanem Skype-os meetingen beszéltünk velük.
Nézz fel a Facebook oldalukra. Rengetegen írnak véleményt róluk és saját fotókat is mellékelnek.
Külön jön rá, és ezt le is írják az oldalon (12,5%).
Az Amerika nekeddel ment már ismerősöm, és azt mondta, hogy megérte, de nem azért, mert ő nem tudta volna ugyanezt lefoglalni online, hanem mert ötleteket kapott...
Köszi a választ! Merre utazol velük? Hogy működnek tulajdonképpen? Mert nekem úgy jött le, hogy nem olyanok, mint egy hagyományos utazási iroda.
Bementél hozzájuk személyesen, vagy mindent online intéztetek?
A 13% hogy működik? Ha kaptam egy 480 000 Ft-os ajánlatot, akkor arra még rájön ez a díj, vagy benne van már az árban?
*programokra
Bocsi😀
Még nem. Tavasszal fogok utazni velük. Eddig minden korrekt. A programok és a helyközi transzferek nincsenek az árban, de segítenek neked ebben, nem egyedül kell megoldanod.
Aránylag ezeken a helyeken sem drágábbak a szállások. A megélhetés és fakultatív programok sokszor olcsóbbak, mint Európában. Itt az ár egy nyomós részét a repjegy teszi ki.
Kértél konkrét ajánlatot?
Mert a "reklám" ár nem ár. Lehet szezonon kívüli. És ebben a munkadíj nincs benne. 13% ha jól emlékszem.
Ez az, hogy nem drága. Legalábbis egy európai úthoz képest. Több irodától kértem ajánlatot, már 1 hét Mallorca, Zakynthos, Santorini, Szardínia, Bodrum is nyáron 400 000 Forint.
Itt pedig több, mint 1 hét (9-10 nap) egzotikus helyen (pl. Seychelles) kijönne 500 000-ből. Ez furcsa nekem….
Nincs csavar. Jók a tapasztalatok, de drága sajnos.
Ennyiért tényleg inkább érdemes magunk foglalni és utánanézni a dolgoknak. Persze, ha nincs szabadidőd/kedved ezekhez, akkor érdemes inkább megfizetni őket.
Én kértem anno ajánlatot, de végül magam álltam neki a foglalásoknak, mert sokalltam a kért összeget. Igaz én nem vagyok topmenedszer így szabadidőm is van :)
Nincs mindenhol csavar, ami úgy tűnik, hogy jó neked :)
Én pl. a High Life Travellel utazom, olyan kedvezményekkel, amiket máshol nem kapok meg. Ha akarod, összehozlak az ügynökömmel.
Kértem tőlük ajánlatot, elsőre jónak tűnik, viszont nem tudom nincs-e valahol csavar…
Valakinek van tapasztalata velük?
(Ilyen szervezd le magad, sokkal olcsóbban jön ki típusú válaszokat nem kérek! Nem véletlenül utaznék irodával.)
További ajánlott fórumok:
- Nagycsaládosok! Aki utazott már a fővárosi állatkertbe, segíthetne! Keletiből szeretnék eljutni, tud valaki segíteni?
- Utazott mostanában Prágába valaki az Orangeways-el?
- Sziasztok! Utazott mar valaki Hollandiabol Magyarorszagra wizzairrel? Online vagy a repteren vette meg a jegyet?
- Utazott már valaki a BKK hajójáratával? 4 éves gyerekeknek kell külön jegy?
- Utazott mostanában valaki Törökországba? Kell valamit fizetni belépéskor?
- Oslóba utazott már közületek valaki repülővel? Valóban nem kell útlevél?