Megnézem a menetrendet, aztán odamegyünk 15 perccel előbb. Remélem, hogy lesz hely, mert sajnos már olyat is hallottam, hogy valaki nem fért fel... A gyerekek már nagyon várják a hajókázást.
Köszi a linket, ezt láttam én is, de pont emiatt merült fel a kérdés: a BKK járatain 6 éves kor alatt ingyen lehet utazni. Tudom, hogy a hajó a más, mert pl. a felnőtt jegy is drágább, mint egy normál BKK buszjegy. De ha pl. valaki egy kéthetes csecsemővel utazik, akkor a babának is 550 Ft-ot kell fizetni? Elég vicces lenne... Nincs valami alsó korhatár?
Utazott már valaki a BKK hajójáratával? 4 éves gyerekeknek kell külön jegy? Mit érdemes még tudni? Hétköznap mennénk, valószínűleg a Gellért térről a Margitsziget felé.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.