Utazási irodai gyakorlat (beszélgetés)
Hát én a m.helyem is írtam saját magamnak egy exl. táblázatot amolyan "jelenléti ív" gyanánt, szóval az nem árt ha nyilvántartod hogy mikortól meddig voltál benn.
Amúgy pedig én is azt mondom, hogy írd fel minden nap hogy miket csináltál, mivel találkoztál, mit tanultál, később segít a beszámolód elkészítésében.
És érdemes eltenni mellékletnek ezt-azt, pl. katalógust, vagy képeket, vagy foglalási űrlapot, vagy mittomén, amit belerakhatsz majd a beszámolódba. (én így csináltam anno)
Holnap kezdem a gyakorlatomat egy utazási irodában, de eléggé be vagyok rezevel tőle. Amúgy is nagyon izgulós vagyok. Volt már valaki ilyen gyakorlaton? Igazából minden érdekelne ezzel kapcsolatban.
Az nagyon fura, ha csak délutánonként megyek gyakorlatra?
Mit vártak el tőletek? Milyen feladatokat adtak?
40 órás gyakorlatot kell teljesítenem, de ez hogy lesz? Számoljam az órákat?
Kell írnom utána egy beszámolót, de az iskolában még nem hangzott ez ezzel kapcsolatban semmi. Mit kéne beleírnom? Egyáltalán hogy kellene belekezdenem? Egy ötletet kaptam már, hogy írjam naplószerűen. Ötletek?
Előre is köszönöm a válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- Hitek, Istenek, Angyalok, Ördögök - gyakorlat, elmélet
- Melyik volt az a "jótanács", amit a gyermeknevelésről kaptál, és tényleg jótanácsnak hittél, míg a gyakorlat bebizonyította mekkora butaság?
- Tudom, hogy adhat téves eredményt a terhességi teszt, de ez gyakorlatban is igaz? Tapasztalatokat kérek! Köszi
- Mennyit keres átlagban egy irodai dolgozó, nyelvtudás nélkül, érettségivel, 10 év gyakorlattal Pest megyében, napi 8 órában?
- Utazási irodai állás
- Melyik a legjobb utazási iroda? Melyikhez érdemes nyári gyakorlatra menni?