Utálom őt! Éveken át hülyített azzal, hogy ő nem akar... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem hülye voltál!
Gondolom végtelenül jó szándékú vagy, aki magából indul ki.
Tapasztalatlan voltál, mint én. Néha súlyos ára van a tapasztalat gyűjtésnek.
Én is voltam áldozat, tudom mennyire könnyű elhinni a szép szavakat és elnyomni a tetteket. Mikor magadban keresed a hibát.., és találsz is, persze segítség is érkezik a "párodtól" , hogy miben vagy szar, meg adj még többet...
Próbálsz megfelelni, erődön felül teljesíteni,megszűnsz önmagad lenni,elfelejteted, te mit is szeretnél,ki vagy, milyen filmeket szeretsz, mi okoz örömöt, hogyan szereted a kávét...
Apró dolgok,és nagyon nehéz felállni, mikor porig romboltak,mikor az utolsó önbecsülésed elvették, mikor már nincsenek könnyeid, üres vagy.
Az ilyenek nagyon tudnak manipulálni a szavak szintjén és a nők meg olyan könnyen tudják álomvilágba ringatni magukat...
Az exem is ezt csinálta az előttem lévővel, ő is mindig mondta neki, hogy nem akar kapcsolatot, de valahogy folyton elhitette vele, hogy a fontos, hogy szereti, hogy ilyen meg olyan, amitől a nő azt hitte lesz ebből valami, de sosem lett. Velem aztán akart kapcsolatot, de végül én meg őt dobtam ki. Az egész személyiségét amikor megismertem már én nem akartam vele kapcsolatot, kár, hogy nem előbb ismertem ki.
Lehet FI is jobban járt, hogy nem ő az akivel kapcsolatot akar.
Egyetértek veled,egy kivétellel. Nem mindenki! És mint már írtam, általában a nők a legnagyobb kritikusai a saját nemüknek,ők ítélkeznek a legjobban.
De ugye csak abba harapnak, aki harapható, ill. hagyja.
Eszükbe sem jut, mennyire jó színész tud lenni az, akinek ez érdeke, és mennyire tud hinni az, akinek éhes a lelke!
Nem vetted a lapot, ez nem az ő hibája. Bele sem kellett volna kezdened ebbe a kapcsolatba. Amikor valaki ezt mondja, konkrétan arra gondol, hogy VELED nem akar kapcsolatot, de dugásra azért még jó vagy.
Engedted hogy használjon
Hol láttad, hogy többet ér?😡
Attól, hogy valaki mást választ, nem lesz az elhagyott kevesebb!
Nem passzoltak, ezt el is mondta a párja. A Fi bele esett abba a hibába, hogy megváltozhat, lehet még szerelem. Ringatta magát egy álomban.
Ahogy leírtad, az tud igazán fájni!
Sok empátia nem szorult beléd, de tanulható! Gondolkodj el rajta!
Utald magad! Nem lattad?
En most tettem ku a mari-bari szeretom.
Xarnak kell az ilyen
Ott, hogy nem azt mondta, hogy nézd cicám, jó segged van, meghúzlak párszor, de ha jön az igazi, akkor majd doblak.
Ha csak azt mondja, hogy nem akarok kapcsolatot, akkor azt mondja, hogy senkivel sem akar kapcsolatot, azaz mindenki más veled egy szinten van, senki nem kell többre, dugunk és kész.
Aztán kiderül, hogy van aki többet ér... na az tud fájni rendesen.
Elmúlik!
Meg kell tanulnod, tovább lépni és nem vissza nézni. Olyan szerelem volt ez, ami viszonzatlan, itt te soha nem nyertél volna teljes értékű kapcsolatot. Nem sírhatsz vissza olyan kapcsolatot, ami egyoldalú. Most ugyan nem hiszed, de ha elmúlik a fájdalmad, akkor jön egy új szerelem, ami megédesíti az életed, és azon fogsz elmélkedni, hogy mi a csodát keseregtél, az miatt,mert csak te szerettél..
Szeretni és szeretve lenni az egyik legcsodálatosabb dolog az életben! Kutasd a párod, csapj bele az életbe. Jön a tavasz, dagad a ..., bimbózik a virág, rügyeznek a fák..
Fel a fejjel! Minden rendben lesz! :)
További ajánlott fórumok:
- Mivel tartjátok fenn a párotok iránt az érdeklődéseteket éveken át?
- Fészfrász... utálom, mert ...
- Valentin napon utálom a férjem
- Szerinted érdemes valaki után epekedni éveken át?
- Miért utálom ennyire az embereket? Nem szándékos a dolog, de szinte hányni tudnék minden embertől
- Mostmár a takarítás lesz a hobbim. Pedig utálom, de azzal...