Utálom a tűzijátékot. (beszélgetős fórum)
a tuzijatek pedig nagyon szep!eloben persze s nem pedig tv-n keresztul nezni.
Na azért ennek már ideje volt, valljuk be. 😅
Én egyet sem láttam. Átaludtam.Szerencsére.
nekünk volt,de már nekem ne sokáig,mert nyugdíjas lettem,
Szörnyű. Minek kell még történnie, hogy ilyen tragédiák ne legyenek!
:(
Most olvasom.
[link]
R*hadjon meg tényleg aki ezzel szórakozik.
1997. dec. 31-én mellettem robbant egy petárda a piacon, káposztalevelek közé rejtve. Másnap elfolyt a magzatvizem, 34 hétre jött világra a 3. gyermekem. Gondolod, hogy gondolok rá most is.
A petárda rohadt egy valami volt. Itt még mindig dobálják. Nem tudom honnan szerzik. Mintha lőnének. Egyszer egy discóban beledobták egyenest egy csajnak a csizmájába, égési sérülések voltak rajta. Sok b*zi állat. Nyeletném le velük.
Akinek örömet okoz a tüzijáték, megteheti, hogy megvegye, miért is ne tegye! Régen égő csillagszórókat, petárdákat dobáltak az ablakokból. Én alkalmazkodom, a cicák már aludtak, őket nem lehet holmi tüzijátékkal felébreszteni, mikor ott a meleg kazán teteje. A kutyát meg beengedtük kb. fél egyig, utána ment a helyére ő is, abszolút de nem zavarta, érezte maga körül a szeretetet.
Nekem se volt soha. Emlékszem, sokáig azt hittem, a cafeteria valami kávé.
Remélem kár nélkül átélte mindenki. Akinek már okozott kárt, kicsit másként vélekedik. Szép, tagadhatatlan, de egy sürün beépített lakókörnyezetben igencsak figyelni kell, mi hova röppen. Szaladtak már a környezetünkben gyorsan vízért, mert épp meggyulladni készült valami.
Próbálj meg úgy élni, hogy nem utálkozol. Hidd el, jobban fogod magad érezni.😉
Nekem van, de amennyit kapok rá, abból max. egyszer megérinthetem a hajó korlátját:DD
Erről is lemaradtam,de nem baj. Nincs szèp kártyám. 🤣
Bezzeg az új jó hírről senki nem ír, hogy januártól a Rose D'or jachton is elfogadják a Szép kártyát.
Tegnap mondták be az esti szilveszteri (ál)híradóban.
Sokszor csak azért olvasom,mert mulattat a sok sötèt.
Mindenèrt ezt csinálják,mindenre hiszti posztot nyitnak.
Ugatnak a kutyák, flexel a szomszèd, füvet nyìrnak pedig ő èjszakás volt, szilveszterkor tüzijátèkoznak ès jajj meg jujj...
Nem is értem. Mindenért picsognak és méltatlankodnak emberek. Vannak akiknek semmi nem jó. Szörnyű lehet az életük. Komolyan mondom.
Ne nézd.
Becsuktam az ablakot és felhangosítottam a tv-t. Ma még a maradékot fellövik, azt' kezdődik egy csendes év.
Holnap lehet dolgozni 🙂
Városi csoportokban karácsony óta megy a köpködès,szemèlyeskedès a tüzijátèk miatt..
Ma reggel már ott tart a dolog,hogy akinek egèszsèges gyereke van,az kèrjen elnèzèst,mert nem autista.
Kicsit már sok amit leművelnek egyesek ..
Én szeretem, szépek, rengeteg volt a környékünkön. Ez egy ilyen nap és éjszaka volt. Ennek volt itt az ideje.
További ajánlott fórumok: