Ünneplitek-e a Valentin-napot, és ha igen, hogyan? (beszélgetés)
Nem, sosem szerettem, mi ha meglátunk valamit a boltban, ami a másiknak tetszene, akkor megvesszük. :) Nem kell ehhez Valentin nap.
Nem. Már kinőttük ezt a kort a párommal, holott én igencsak benne lennék egyes csínytevésekbe.
Nem, mert nincs kivel.De ha lenne akkor sem csinálnék nagy ügyet belőle.
Nem. Kitalált ünnepeket nem tartom ünnepnek. Számunkra amúgy is minden nap a szerelemről szól. És ilyen hamuka ünnep nélkül is megajándékozzuk/meglepjük egymást.
Utálom ezt a napot, teljesen vicces, mennyire majmoljuk az amerikaiakat. Van, aki a hálaadást is tartja, itt Mo.-n, pedig ahhoz aztán végképp semmi közünk.
Nem utálom Amerikát, sőt, élnek kint imádott rokonaim is, de azért szomorú, hogy 56-ban nem álltak mellénk, mi bezzeg kilométereket futunk a szept. 11-én meghalt emberekért, emlékművet állítunk erről a szomorú napról. Kíváncsi lennék, náluk hány 56-os emlékmű van.
Ha már muszáj, én jobban szeretném, ha itthon legalább Bálint napként emlegetnénk, nem Valentin nap ként.
VÉGRE!!!
-nem szertjük USA-t majmolni!
jaj, már vártam, hogy mikor nyit valaki egy ilyen topikot...
én nem ünneplem, nincsen párom, és alig várom, hogy elmúljon a csütörtök.
(hozzáteszem: gyanítom, hogy akkor se ünnepelném, ha lenne párom, mert fölösleges pénkidobásnak tartom; és Valentin-nap nélkül is lehet ünnepelni a szerelmünket, akár mindennap, örökké!)
Ti megünneplitek? ha igen, mivel leped meg párodat?
Csak annyiban ,hogy fini vacsi, kis meglepi, és álltalában szív alakú sütit csinálok...
Mi is ajándék egymásnak,esetleg vacsi egy étteremben és természetesen .....
Apró ajándékot adunk egymásnak.
Nem, mivel a férjem és a fiam is Bálint. Mi a névnapjukat ünnepeljük.
igen.Romatikus estével: vacsi étteremben, mozi, egymás
Én ünnepelném(szivem szerint mindent:D),de a környezetemben senki sem vevő rá
Szerintem bnem a mi ünnepünk, ránkerőltették. Engem és a családomat is hidegen hagy(ja).
Igen.Ebben az évben pl.akkor engedtek haza a kórházból kicsifiammal,merthogy 02.10.-én született.Ez volt a valentinnapi ajándék.
Virágot kaptam a páromtol ,különösebben nem ünnepeltük .
megírok ezer pirosszíves lapot! no+ ecccer a Westend tetején beneveztünk az egyszerrecsókolózók csúcsjavítására!:D
NEM ÉS A GYEREKEIM SEM, MERT EZ EGY MÁS ORSZÁGNAK AZ ÁTTVETT SZOKÁSA VALAHOGY NEM TERMÉSZETES,ITT CSAK A MÉG TÖBB AJÁNDÉKRÓL SZÓL A FÁMA"
A SOK RÓZSASZIN SZIVECSKE, OTT BELŰL DOBOGJON!!!!.
Nem.. nem szeretem ezeket az átvett dolgokat.. Meg rosszul vagyok ilyenkor az üzletektől.. minden vörös meg szivecskés stb. stb. Egy nagy rózsaszín massza.. amiből a kereskedők ism. jól meggazdagszanak:))))
Mi nem ünnepeltük. Vagyis vettem a kedvesemnek egy doboz bonbont, ő meg nekem semmit sem. De igaza is van.:)
nem,minek?tiszta hülyeség!vagy szeretjük egymást mindennap,vagy kár a gőzért!
egy szal rozsat kaptam, en pedig finom vacsit keszitettem, jofajta vorosbort bontottunk...a folytatast majd meglatjuk.
gyertyafényes vacsival, ajándékot nem veszünk
Ajándékokkal,gyertyafényes vacsorával.
Ünneplitek-e a Valentin-napot, és ha igen, hogyan?
További ajánlott fórumok: