Tény h undorító mikor a repedt sarkak és más hasonlók jönnek szembe.
Páromnak vam a legszebb lába amit eddig láttam korábban sosem érdekelt, de nála nem birok elmenni mellette anélkül h ne csókolnam, nyalnám meg a labujjait 🤤🤤😍😍
Ki a fene kényszerít téged arra, hogy lábujjakat bámulj? Mindenki olyan lábbelit hord, ami neki tetszik, ami neki kényelmes. Lehet, hogy téged is utálnak valamiért. A megnyilvánulásod alapján cseppet sem csodálkoznék rajta.
És amikor az ember azt hiszi, már nincs lejjebb, szembe jön ( természetesen reggeli után) az ami évek óta képtelen kikopni/kirohadni a nyári divatból: a talpból és bruttó 3 darab kb 3 mm széles műbőr szíjból álló lábujjközös "szandál" amiről lerí, hogy marha egészségtelen, ráadásul még egy topmodell is csámpás lenne benne, sebaj, legalább nem csak a randa kalapácsujjakat és még rondább lábkörmöket + repedt sarkat hanem a két darab kifejlett "bütyköshattyút" is a maga teljes valójában megmutatja 🤮🤮🤮 Csak a 100%-os esztétikai élmény kedvéért... 👎👎
Valóban, léteznek ronda lábujjak, én viszont inkább attól félek, hogy egy amúgy dekoratív hölgynek a lábujjai nem fognak nekem tetszeni. Szerencsére, utólag többnyire indokolatlannak bizonyulnak ezen félelmeim.
Szóval,, fogalmam sincs hogy kerül eléd,,mert a családomon kívül senki lábujját nem néztem,,még akkor sem ha épp egy jó szandált csodálok valaki lábán.