Újpalotán melyik jobb környék, a Sárfü utca, vagy Drégelyvár utca? (tudásbázis)
Sárfű utcára szavazok én is. Pont azért, amit Channa is írt.
13 évet laktam Újpalotán, én már nem vágyom vissza.
Miért?
Te merre laksz? Miért jobb az a hely?
Én Újpalotán nőttem fel a Fő tér környékén. Szeretem. Most is Ebben a kerületben lakok, csak nem panelben. A mai napig szívesen vagyok abban a lakásban, ahol felnőttem.
Sokkal jobb, mint a legtöbb kerület.
Én Budára sosem költöznék és Pesten is nagyon kevés kerületben szeretek élni. Konkrétan a XV. kerület a kedvencem. A IV-ben elvagyok, de nem szeretem. A X. XIV. XIII. és XVI. kerületben csak egyes részeken élnék szívesen, a többi pesti kerületben sem laknék.
Mindkettőnek van előnye és hátránya is.
A Drégelyvár melyik részén?
Ha a Fő térhez közel, akkor az azért jó, mert ott járnak azok a buszok amelyekkel hamar bent vagy a városban. Ha a másik vége, akkor onnan minden messze van;)
De azt hiszem én a Sárfű utcát választanám, mert közel van a csarnok és a Pólus is. 1 busszal eljutsz Lidl-hez és Aldihoz, illetve orvoshoz is. A környéken minden van. Bolt, patika, stb.
Én lakás alapján választanék.
Miért SOS? Ezalapján akarsz lakást venni?
Egyébként attól függ, a Drégelyvár utca egy főút, én pl. inkább egy mellékútra költöznék. Gondolom mindkettő panel, de az sem mindegy, hogy melyik részen, és merre néz a lakás. Egyébként egyik rész sem jobb, vagy rosszabb, konkrétan egymás mellett van...
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Gyöngyös és környéki kismamák
- Nem tudja valaki, mi történt tegnap Budapest XV. kerületében, Újpalotán?
- Tud valaki jó női fodrászt Újpalotán?
- Bp.XV.ker.-i Újpalotán lakók!mennyi közösköltséget fizettek egy liftes panelházban 54 nm felett?költözés miatt érdekel.
- Szépségszalon Újpalotán