Ugye nem minden kislány sírós, hisztis? (beszélgetés)
Sokat szamit az is, hogy egyke-e a gyerek, vannak, akik egyedul olyan nyugisak, vannak, akik meg inkabb tarsasagban nyugisak.
Nalunk, ha mindharom egyutt jatszik, olyan orultek haza az egesz:DDD
Kicsinek...
Na b+, ehhez tudni kell, 2x is mellenyomni...:)
Szia!
Nálam fordítva van a lányom kicsinek egy angyal volt órákig rajzolt festett gyurmázott, babázott nagyon szépen elvolt .
A fiam háát 1000 szem mert mindig azt kellett figyelni éppen mit szed szét tör el :) ha épp nem vele foglalkoztam :) csípett , rúgott, harapott csak hogy vele foglalkozzak és ne főzzek takarítsak.
Szerintem egyénfüggő melyik gyerek mennyire "lóg" a szülein :D
Jó babavárást Ne aggódj.
Szerintem a hiszti nem nemfuggo, van 2 lanyom es 1 fiam. A legkisebb lany az egy angyalka, akarhogy nezem, o hisztizik a legkevesebbet. A nagyfiam eleg erzekeny, de nagyjabol lehet vele banni, alkalmazkodo. A kozepso lanyom egy igazi makrancos kata, de ugy, hogy a lanyos hisztihez jar az is, hogy fiukat megszegyenito modon focizik, stb, mig azert hercegnonek is erzi magat:)
Vele a legnehezebb.
Amit viszont eszrevettem kulonbseget, hogy lany vagy fiu, a lanyok, a rendetlenebbje is, mindig tobbet segitenek az anyjuknak, es a fiuk olyan szetdobalosok, nem szeretnek segiteni, ha csinaljak, akkor is mintha a fogat huznak. A kozepso lanyom, akarmilyen makrancos, hisztis, de szinte kis hazvezetonokent beagyaz maganak, elteszi a ruhait, rendet rak a szekrenyeben, sot neha meglepikent mindenkinel beagyaz, 5 eves. Nem kell kernem, hogy megteritsen, latja, ha kell segiteni es szeret is. Es nem "rabszolga", eskuszom, nala spontan jon!:DDD fiamnak meg kulon e-mailt kell kuldeni, ha barmi kell, bar ezzel nem ussza meg:)
Mivel a ferjem rendszereto, a fiam lustasaga ilyenekben meg ot is zavarja es beszol neki, nem tudjuk, hogy honnan, kitol vette, de mas anyukaktol hallom, hogy az o fiaik is ilyenek, ebbol gondolom, hogy a nagytobbseg fiu ilyen, a lanyok meg a hisztiert cserebe dolgosak is, tobbet kozremukodnek mar egesz kicsin a haztartasban.
Ki irt a te lányodról?
Olvasd el figyelmesebben amit írtam.
TÖBBSÉGRŐL írtam...
Az én kislányom aki már 20 éves soha nem hisztizett vagy sírt hisztiből,akaratból vagy olyan dolgokért amin azért nagyon csodálkozom legtöbb kislányon kisfiún...
Szerencsésnek mondhatom magam,mert egy gyönyörű egészséges okos nagylányom van,
akire büszke vagyok :)
Bármikor bárhova mehettünk vele, tudott normális lenni.
Az a tapasztalatom hogy mostanában ez nem mondható el a többségről.Ha étterembe,bevásárlóközpontba ,bárhova megyünk mindig belebotlunk hisztis neveletlen gyeerkekbe.Elviselhetetlenek.
További ajánlott fórumok:
- Okulásul minden pelenkás kislány anyukájának!
- Mit tegyek ha az egyéves kislányom fején koszmófoltok jelentek meg? Minden nap hajat mosunk csecsemő kora óta, mitől alakult ki mégis?
- 1 éves kislányomnak megint ki jött a hörghurut betegsége, már minden orvosi utasítást megtettem. Hogyan tovább?
- 8 hónapos kislányom, minden éjjel felsír álmában, de alszik közben és fel kell vennem megnyugtatni. Mitől lehet ez?Mit csináljak?
- Miért lehet az, hogy a másfél éves kislányom minden éjjel kivétel nélkül éjfél körül felébred?
- Másfél éves kislányom mindent a szájába vesz. Hogyan szoktathatnám le róla?