Ugye egyetértesz, hogy nem érdemes szomorúnak lenni? (beszélgetés)
Azt írtad, nem értesz egyet azzal, hogy nem érdemes szomorúnak lenni, azaz szted érdemes.
A másik fórumba pedig azt, hog szomorú vagy nem tudod, miért.
Először féreértettem az első választ, ezért tettem az első hozzászólást.
Bocsi , nem olvastam el figyelmesen a kérdést, szóval érdemes szomorúnak lenni szerinted, ha jól értem.
Szerintem nem érdemes, de az vagyok
"Ne várj a nevetésssel,
amíg boldog leszel, mert
meghalhatsz nélkül,
hogy valaha is nevettél
volna"
/La Bruyére/
Ezt azért idéztem, mert én egy kicsit még mindig depressziós vagyok, ettől függetlenül tudok jókat nevetni, még rám is szóltak(jó indulattal), mit vihogsz, te kis depis
A jó dolgokat sokan irigylik. Nem kell ezekkel törődni.
Amúgy meg ha valakinek sok a gondja, baja, pénztelenség, párkapcsolati problémák, komoly, súlyos betegség, az azért nehezen örömködik és mosolyog. Azért ezt lássuk be.
Sok nevetős embert láttam már életemben. Harsányan, bájosan kacagókat, ennivalóan kedveseket. A legtöbbjük mély sebeket takar a mosolyával.
Egyetértek. Nem érdemes szomorúnak lenni, csak ezt általában nem mi dönthetjük el. :)
Inkább irígyek legyenek, mint sajnáljanak!!
Maradj meg ilyennek :))
Szia-:)
Csak így érdemes élni! Én csatlakozom.
Igen.
De néha kell :D
Egyetértek :)!!
További vidámságot kívánok Neked, ez valóban erőt ad, és biztos vagyok abban, hogy sokan szeretnek is, pont ezért :))
További ajánlott fórumok:
- Fiatalon szeretnék anya lenni.
- A nagycsaládosokat a gyerektelenek és az egygyerekesek tartják el? - egyetértesz?
- "Attól még, hogy ráütsz a fenekére, nem törik csontja!" Egyetértesz?
- Ti egyetértettek azzal, hogy minden olimpiai bajnokunk a 35. élet éve után életjáradékot kapjon, ami most 198 942 forint havonta?
- Az okos ember depressziós, az ostoba ember boldog. Egyetértesz?
- Óvodás korú gyermeked mivel büntette az óvónő, amikor nem úgy viselkedett ahogy kellett volna? Egyetértesz a kapott büntetéssel?