"Úgy imádlak" ez jelent valamit? (beszélgetős fórum)
nos, mit jelent?
azóta már kiderült?
:)
Van egy régi versike:
Ki azt mondja szeret, talán igaz lehet.
Ki azt mondja imád, sose hidd a szavát,
de kinél a szív és szem beszél,
meglásd bizonnyal érted él.
azt hogy csipázza a búrádat
Mást nem hinném :)
Az a baj a mai "kapcsolatokkal" hogy mindenki megpróbál minden egyes szóban és gesztusban valami jelentést találni...miért nem lehet egyszerűen csak sodródni?????
Komolyan mondom néha sajnálom szegény pasikat...ha nem mondja az a baj...ha mondja akkor az...ha közeledik az, ha nem az...
hihetetlen...én is nő vagyok meg minden, de miért kell mindent túlkombinálni?
Ha azt mondja imádlak, akkor azt egysezerűen azért mondja mert oda illett...viccelődtetek, incselkedtetek, mi itt a probléma?
Nem igazán értem, hogy miből gondolod, hogy nem vagy neki fontos?
Azért, mert nem mondja 2 percenként, hogy odavan érted, az még nem jelent semmit. Sőt! Szerintem inkább pont a gesztusaira figyelj oda, mert mondani mindent lehet.
Egyébként meg te is kezelheted őt barátként, nem kell erőltetni semmit, majd alakul ez magától. :)
Ma reggel találkoztam vele. Még nem csókolt meg engem mert nem akartam még :D de találkozásnál 2 puszit adott, aztán magához ölelt szorosan. Majd mikor beszélgettünk közben is egyszer közelebb lépett és megölelt.
D az baj hogy annyira mégsem érzem hogy "szeretne" nyilván nem a szeretetre gondolok, hanem hogy érdekelném őt. Mert tudom hogy nem vagyok neki fontos....
Kerdesem van:
hol egettek utoljara boszorkanyt?
További ajánlott fórumok:
- Jelent (még) neked valamit a nőnap?
- Ma van péntek 13, nektek jelent ez valamit?
- Miért dudál rám a nős férfi szomszédom amikor meglát? Jelent ez valamit, vagy belefér a jószomszédi viszonyba?
- Péntek 13. Neked jelent valamit? Babonás vagy?
- Ha egy nő megsimítja egy férfi arcát, jelenthet a férfinak valamit?
- Barátom nem törli ki a képeket az exével. Jelent még neki valamit?