Úgy hiányzik, hogy 'belepusztulok'! Éreztél már Te is így? (beszélgetés)
Nem.Meg már nem is fogok.
Hááát....folyton ezt érzem..
Aha! Persze! :)
Túlélted!??? :D
:) Köszönöm! (Mindent...)
Örülök neki, hogy kezd kitisztulni a dolog. :)
Sziasztok lányok, köszi a pozitív megerősítéseteket, úgy tűnik, tényleg egymásnak vagyunk teremtve vele, egyikünk sem akar a másik nélkül tovább élni, ez derült ki a napokban... :)
Sok beszélgetés és könnyes pillanat után. Boldog vagyok!!
igen,egyfolytában azt érzem,hisz a munkája miatt nagyon sokat vagyunk külön..:(((((és borzalmas érzés....:(((
"Van, ami akkor is igaz, ha nem hisz benne az ember."
Igen, nehéz mind a három félnek,a maga módján. Msot kicsit lépek, kb. 1 óra múlva leszek hosszabb időre, akkor majd kifejtem mire gondolok.
... jah, és remélem, nem érted félre, én is furán viselkednék, ha hirtelen minden, amit eddig felépítettünk, darabokra hullana...
Annyira nem irigylem őt sem, őszintén... Viaskodtam már magammal épp eleget miatta. Ráadásul most lelki terrorban tartja a páromat, úgy csinál, mintha mi sem történt volna, vagy épp ellenkezőleg, lehordja minden sz*rnak. Elég nehéz ez az egész ügy. :(
Igen, én vagyok a ti esetetekben a feleség. :)
:) köszi, ha megírod. Sokat segítenél vele. /Te vagy esetünkben a feleség. :S/
A Te helyzeted nekem kicsit fájó emlékeket szakít fel, de szívesen elmondom, hogy mit gondolok-csak először össze kell szednem magam,hogy ne a sértett fél oldaláról nézzem a dolgokat. :) Majd írok egy privit.
Akkor kapd el a grabancát és magyarázd el,hogy ő a Te "foltod" és mindennél jobban örülsz, hogy megtaláltad. És hogy lyukas, üres marad a zsák a foltja nélkül... ;)
Csak óvatosan...Nem tudhatod,hogy meddig tűri el,hogy a gombjait nyomkodod...:P
Tudom, hogy nincs más a háttérben.
Tudom, hogy szeret, csak nagyon zárkózott, és lassan nyílik meg.
És tudom, hogy nagyon megérdemli, hogy végre valaki, nagyon nagyon szeresse:) ...hogy valaki ugyanúgy szeresse, ahogy Ő tud szeretni.
Tudod, sokszor úgy érzem, hogy nem tudja, nem akarja elhinni, hogy Neki is lehet jó, hogy nem kicsit, hogy nem rövid időre, hanem nagyon, és sokáig:))))
Szia,
kíváncsi lennék a véleményedre a helyzetemmel kapcsolatban, ha van kedved, megírhatnád. Köszi
Akkor előbb vagy utóbb fel fog oldódni és megszokja, hogy van ilyen erős szeretet, szerelem is. Most még biztos nem hiszi el. Szerintem gyorsan ki fogja forrni magát. Azért a rossz tapasztalatokból kiindulva, vigyázz, mert a férifak csalfák és azért a 70 km nagy távolság. Szóval azért maradj a realitás talaján, nehogy más is legyen a háttérben. Ne haragudj, nem elkeseríteni akarlak, de koppantam már én is párszor az életben.
:) Legyen igazad. Köszi, és a pozitív hozzáállás is sokat segít,ugye?
Meg, ha hiányzom neki,úgy, ahogy ő nekem, csak időre van szüksége, akkor nem lehet gond... Megtalálja a megoldást. Szeretném azt hinni, hogy happy end lesz. :)
Figyelj! Ennek még jó vége is lehet:)
Szeretitek egymást, és a szerelem fontos. Persze a gyerekek is, de hidd el, hogy jól fog dönteni!
a szülőhazájába, a családhoz, vagyis inkább a családi házba, mert ugye a feleségével nemigen alszanak együtt, mióta én vagyok. Viszont a gyerekek ott vannak, és ő hozzájuk és ugyebár a hazájába ment vissza. (merthogy honvágya is volt) Ezeket a dolgokat nem tudom neki itt megadni Mo-n, kukkot nem beszél magyarul, csak pár szót.
Most hová ment vissza? A szülőhazájába, vagy a csládjához?
jah, és azért imádod,hogy ilyen, mert szereted őt szívből. Ez a lényeg, és ritka is, úgyh vigyázz erre a kincsre. :)
További ajánlott fórumok: