U1-es bucik recept
Az U1-es bucik hozzávalói:210 g UPDATE MIX keverék (Norbi liszt)
180 g sima liszt
40 g teljes kiőrlesű liszt
15 g só
20 g élesztő (instant)
420 ml langyos viz
1 kiskanál ecet
1 kiskanál olaj – elhagyható
lenmag, köménymag ízlés szerint
Az U1-es bucik elkészítési módja:
Továbbiakban úgy járunk el, mint a kenyérsütésnél, dagasztás fél óra, 45 percet kelés es aztán formázás. További 1 óra kelés a tepsin, hideg sütőbe betenni, hogy még keljen ott is. 200 fokon kb 50 percet sütni. Gépben is lehet dagasztani, egy kevés lisztet még esetleg felvesz, de épp csak annyit, hogy ne legyen ragacsos a tészta. Ebből a mennyiségből 10 db buci lesz. Fagyasztani is lehet.
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2011. ápr. 28. 06:17
Az u1-es bucik elkészítési módja és hozzávalói.