Twilight Saga-avagy vámpírok léteznek? (beszélgetés)
Alkonyat party
Vámpírbuli az U26 djuice clubshopban
1062 Budapest, Teréz krt. 55–57.
2010 JÚLIUS 1., 15:00 órától
- Önkéntes véradás a Vöröskereszt számára
- A rendezvényen 15 órától vámpíros termékek (könyvek, filmek, játékok)vásárolhatóak a Books.hu kínálatából
- A Books.hu webáruház meghívására író (fordító) – olvasó találkozó a Hajnalhasadás magyar fordítójával, Bosnyák Viktóriával, aki saját műveit is dedikálja a helyszínen
- Vámpír filmek vetítése
- Vámpír maszkok és sminkek
- Az első 50 véradó jegyet nyer a Napfogyatkozás
című filmre, valamint további értékes nyeremények
találnak gazdára a books.hu jóvoltából
Láttátok a Titkok könyvtára 3-at! Olyan szép volt, ez a legjobb rész a három közül.
Meglepetésre tán, de ez is vámpíros film! :P
Okés
Azért köszi, hogy megírtad
Ha nagyobbak lennének, akkor nekem is ez ugrott volna be
De most valami szép fekete fűző félén gondolkodok
De majd ha hétfőn átmegyek a vizsgámon, akkor majd felvetem a dolgoz a szüleimnek és utána kezdek csak el jobban nézelődni
Lécci nézzétek már meg ezt a linket! Ahol azt említi, hogy:
"...Megjelenés elegáns öltözékben, de a hölgyektől nem elvárás az estélyi ruha..."
itt vajon mire gondol. Ti milyen ruhában mennétek el. Előre is köszi, annak aki megírja. És még több köszi, aki képet küld a ruháról, ruha darabokról.
Sok puszi nektek!
Miss Marple tudom, hogy ezt az üzit te már láttad, de azért ki teszem ide is!
Olyan jó lenne tudni, hogy tényleg léteznek! ♥
Most hallgatom a Twilight és a New Moon zenéit és azokba is szerelmes vagyok, bár a második kicsit elvontra sikeredett(némelyik zene).
Hát a pisi, kaki szerintem se megy nekik, de mivel vérből táplálkoznak ezért elég valószínűnek tartom, hogy drogozni és a hatásukat érezni képesek.
Engem ez a márvány keménységű, hideg bőr foglalkoztat.Milyen érzés lenne egy mozgó márvány szoborral csókolózni? :D
Mind a kettő nagyon jó!Tetszik a könyv a részletes leírások miatt és tetszik a film a képi világa miatt. :) Igazából szerelmes vagyok ebbe az alkotásba. :D
Még nem láttam ezt a filmet.De ha már a rossz vámpíros filmekről beszélünk nálam a "Drakula halott és élvezi" viszi a prímet! :P
Én is agyaltam már hasonlókon.
Szerintem ilyeneket nem csinálnak, de vajon csikisek? És be tudnak tépni?
További ajánlott fórumok:
- Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás)
- Szerintetek léteznek angyalok?
- Anyós-rémálom! Avagy: sárkányok márpedig léteznek!
- Tényleg léteznek stigmatizált emberek, vagy csalás az egész?
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Vélemények a földönkívüliekről