Túró rudi (beszélgetés)
A natúrt szeretem, étcsoki bevonattal (pöttyös).
Jóból (fehérjéből) is megárt a sok. :)
Nálam a pöttyös az igazi, az eredeti étcsokis. Gyerekkoromtól kezdve napi 1 volt a megengedett adag, mindig volt a hűtőben, sosem hiányozhatott. Ahogy felnőttem, és már "mindent szabad" gyakran elcsábulok, és megeszek 2-3-at. Kicsit szégyellem magam ezért, mert anyukám általában kiszámolta mindig, hogy jusson mindenkinek napi 1, de miattam mindig felborul a rendszer...
Szerintem minden gyerek ilyen!
Odavagyok erte!mikor otthon voltam napi kettot benyomtam :) itt meg nem lehet kapni :( mar vagy fel eve nem ettem :(
A csoki és a túró párosítása nagyon nagy ötlet volt. Én is imádom, a natúrt étcsokival, és nekem is a pöttyös jött be a legjobban. Azért napi szinten nem kell.
Régebben úgy hallottam a TV-ből, hogy van/volt az oroszoknak valamilyen csokis-túrós süteményük, és innen vették az ötletet magyar élelmiszer mérnökök.
Imádom! A legtöbb, mi adható! (Nem baj, hogy Tc...o reklám volt, de illik ide .)
7-19 éves korom között minden reggel egy rudival kezdtem a napot.utána kicsit szünetelt a dolog,mindig elfelejtettem ,utána tejmentes diétán voltam,de most megint gyakran van itthon :) mennyiség?jó sokat meg tudnék belőle enni...
Napi szinten nekem is egy óriási rudi jöhet.
Számomra ez nyugtató hatású,de csak az ét csokis.
Az ízesítetteket nem kedvelem annyira.Max.a Sole-nak volt egy dominó nevű túró rudija ami bejött.
Edd csak...:)
A túróban rengeteg fehérje van!
Én nem vagyok édesszájú.De a túró rudi az jöhet szinte bármikor.A kedvenc nálam is a madártejes illetve az új bodzás.
ötöt is megtudtam volna:))
nekem semmi sem sok!
Én most a Mizo madártejesre vagyok rákattanva meg a kakaósra. Csúcs! :)
szeretem, legjobban a natúrt tejcsokis bevonattal. :)
Én nem szeretem,de ma még is hármat megettem.
Napi egy beleférhet még akár egy fogyókúrába is.
7 óriás rudi egyszerre, illetve egymás után? De kis perverz vagy :D
Nekem az az igazi regi danon volt a kedvencem, nagyon sajnaltam mikor nem lattam tobbet a boltokba.
Emlekeztek meg? Danon a rudi, nem tudom abbahagyni. Ebed vagy vacsi, nem baj nyugi nyugi :):):)
En meg masfel eve nem ettem, pedig ugy imadom :( Itt nem lehet kapni, nem is ertem mert, pedig biztos itt is szeretne mindenki :)
Még emlékszem a régi pöttyös túró rudira, aminek papírcsomagolása van:)
Kicsit finomabb volt az íze, mint ma:)
én is szeretem nagyon őket...
Imádom a túró rudit, főleg kiflivel:)
A legtöbb az 7 db óriás rudi volt, amit egymás után ettem meg:)
Arra lennék kíváncsi, hogy csak én vagyok-e ennyire rudi függő. Ha nem eszem egy nap legalább egyet, akkor elvonási tüneteim lesznek mint a drogosoknak, de komolyan :) Minden új ízt kipróbálok, most a madártejes a nagy kedvenc. Valaki van még ilyen őrült mint én ez ügyben? :)
További ajánlott fórumok: