Turbékoló szerelmes tinik szülei, ti milyen feltételek teljesülése esetén engeditek meg az együtt alvást? (beszélgetős fórum)
Nekem fiam van, így én ebből a szempontból nézem.
Nagyon nem szeretném, ha a 18 éves fiamat feljelentené valamelyik anyuka, hogy zaklatja/megerőszakolta a lányát, mert a 18 éves fiam akár börtönbe is kerülhetne egy kedves anyuka/lány miatt...
16 éves a lányom.
Ilyen helyzetben, ha a fiú megbízható, akkor engedném.
De nem bánom, hogy nincs ilyen gondom.
Hát mondjuk ne 3 hetente akarjon mással hálni, mert 3 hetente nagyon szerelmes, csak mindig másba ... 😀
Én sose gondolkodtam rajta, hogy mit csinál éjszaka a gyerekem a szerelmével, lehet, hogy pont aludni szeretnének együtt, összebújva, reggel együtt ébredve. Szeretkezni nappal is lehet 😀
Első és legfontosabb: a védekezés megbeszélése, és hogy tudjam, lássam, valóban szeretik egymást. Onnantól meg röhej, hogy kedd-csüt megengeded, h-sz-p meg nem 😀😀😀
Milyen feltétel?
Ha elköltözött, az a feltétel.
Tinik?
Hány évesek?
Én nem vagyok az egymásnál alvásnak a támogatója, annak ellenére, hogy tudom, bármikor összebújhatnak.
Nekem fura, ha egy 18 alatti lány szülei belemennek, hogy bárhol aludjon a lányuk.
Mi???
Itt a jó idő, Duna, Tisza part. Nehogy azt hidd hogy strigulázhatod!
Legyél jófej és laza!
Amennyiszer és amikor szeretnék. Nem húzok srtigulát az ágy mellett.
Be is szartam volna ha anyám a nemi életemet korlátozza.
Nem is értem a kérdést.
További ajánlott fórumok:
- A leander szerelmesei - minden, ami leander
- A férjem szerelmes...másba
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- A párom szerelmes - a kozmetikusomba