Tündérheggyel kapcsolatos tapasztalatok (beszélgetés)
Pont emiatt szeretné sajnos a terapeuta, akihez járok, hogy befeküdjek. :/ (Először csoportterápiával akarta kombinálni az egyéni terápiát, de egyelőre olyan erős a szorongásom már régóta, hogy nem tudom megoldani az odautat.)
Te hogy "vészelted át" ezt a pánikrohamokkal tűzdelt időszakot? Mert nálam az a gond, hogy itthon is rettenetesen félek, 0-24-ben az utóbbi időben.
sikerül "mélyebbre ásnunk", viszont ez felkavaró
Így-igy ! Nem vagyok orvos,sem terapeuta. De olyan "élménynyeket" éltem meg,hogy csak na !
Agykontroll tanfolyamon voltam ,( lehet hülyének nézni,de már minden fűszálba kapaszkodik az ember),ott a gyakorlatok során pánikrohamok jöttek rám,de olyan erősen ,hogy gondolkodtam menjek- e másnap.
Végül mentem ,de nem bántam meg,így letettem a gyógyszereket is. Hosszú folyamat még a gyógyulás neked is ,de ne feküdj be sehova .
De ezt te döntöd el ,csak jótanács.
Igen, ez alakul menetközben; kezdetben hihetetlennek tűnik, hogy el lehet érni arra a szintre, amikor az ember komolyan eltűnődik pár hét befekvésen. Ettől függetlenül ilyen légkörbe én sem mennék szívesen...:/
Bár a betegek közti szerelem igen gyakori az ilyen hosszabb lélegzetvételű terápiák során, szemtanúja azért nem kíván senki sem lenni mások bagzásának.
Én is...sőt, nem is vállalnak nagyon extrém eseteket sem, pont a gyógyszerezés mellőzése miatt.
Balassa utca nem szimpatikus neked?
"dumafáni"😁😁
Én rengeteget olvasok pszichológiai cikkeket ,könyveket , Pál Ferenc, Bagdy Emőke ,Popper Péter stb előadásokat a YouTube-on . Ingyenes és sokat segít. Persze 20 évet átprogramozni nem könnyű.
Csoda ,hogy kibírta a 3 hónapot egyáltalán. ☹️
Itt még a doki is bambul az emberre mint a bálám szamara. Én nem kértem belőle,bár nem is akartak befektetni.
Nem jártam még ott ,nem is mennék ilyen helyre. Lassan 3 éve gyógyszer mentes vagyok , magamtól próbálkozom de nehéz .
Belegondolni,hogy mindenki a nyakadba zúdítja a saját baját,hát nem tudom hasznos dolog e?
Ráadásul befeküdni🤔
Nekem elég volt a kórház osztályán
időpontot kérni,amit ott tapasztaltam bent fekvő betegek üveges tekintettel néztek a semmibe. Lehet ,hogy egy klinika más,ezt így nem tudom . Azóta sem mentem vissza ,se időpont, se gyógyszer miatt. Baromi nehéz igaz ,de alakulok.
Egyéni terápiás lehetőség?
Igza, elég régen jártam arra (is), tény, hogy csak pár aktív felhasználó maradt...
Hátha itt nagyobb szerencséd lesz!
Szakember itt nem fog neked tanacsot adni, mivel egy etikus szakember tudja merre hány méter. Önjelölt szakemberekből viszont Dunát lehetne rekeszteni itt.
Hogy a témánál maradjuk, csak jót tudok a helyről
Felnőtt ember, el tudta dönteni, hogy mi érdekli, konkrétan Tündérhegy, nem a te "terápiád".
Nyithatnál egy külön rendelést egy külön fórumon.
Bár volt már hasonló kezdeményezés, nem nagy sikerrel. 🤠
Maradjunk inkább a témánál, ne vitatkozzunk pls, ha nem muszáj. :$
Ez állami, nem magán, tb-alapon megy.
Egyébként szívesen fogadom olyanok tapasztalatát is, akik szintén hasonló problémákkal élnek, vagy maguk is orvosok. De ha egyik sem vagy, akkor nem hiszem, hogy hozzá tudsz szólni a témához. Véleménye persze mindenkinek lehet, de én sem tudnék épületesen tanácsot adni olyasmiben, amit saját magam nem éltem át. Ezt nem bántásként mondom.
Köszönöm :)
Sziasztok,
A terapeutám javasolta ezt a lehetőséget, szorongás, depresszió, agorafóbia, szociális fóbia stb. miatt. Egyelőre még nincs eldöntve a dolog, ezért érdeklődnék, kinek milyen benyomásai voltak, illetve mennyiben tudtak a segítségére lenni az intézményben.
Próbáltam utána olvasni, jót-rosszat vegyesen találtam róla természetesen. A leginkább amiatt izgulok, hogy sok helyütt olvastam, 3-6 hónapos időszakokra is bent kellett maradnia az illetőnek adott esetben. (Nekem azt mondta az orvosom, 4-6 hétről lenne szó.) Illetve, amennyire tudom, a fő módszerük a csoportterápia, amiről engem eddig minden szakember csak lebeszélt, tartok is tőle.
Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Herbalife termékeivel kapcsolatban?
- Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Mysimba szedésével kapcsolatban?
- Herbafast kapszulával kapcsolatos tapasztalatok