Túlélni az egyéjszakás kapcsolatot... (beszélgetés)
Pardon, a kifejezés valóban nem volt helytálló, de a lényeg gondolom lejött:)
Amúgy a pasi azóta se hederített rám, ami még mindig rosszul esik, leginkább a hiúságomnak. De persze az agyam tudja, hogy aki így odadobja magát az ne csodálkozzon:))
:)
Örülök neki, hogy jobban vagy!
:))
igen, lehet benne valami.
a 69-es hozzászólásodért pedig külön köszönet, most már ahányszor látom ez jut eszembe:)))
Igenis:)
Egyébként most már sokkal jobban érzem magam, kellett egy kis idő, hogy helyrerázódjak.
Persze hogy nem voltam/vagyok belé szerelmes, ez inkább amolyan rajongás volt...
Hát nehéz eset, nem is tudom... :)
De azért értsük meg őt is, nem egyszerű túllépni egy ilyenen, mert nála tényleg több lehetett a dologban mint a pasinál. De hát ki érti ezeket??? :D Én már meg sem próbálom.
Hidd el az se jobb, ha utána keres, te meg párszor nem érsz rá, mikor meg te érnél rá, akkor meg ő nem, aztán valahogy ellaposodik a dolog, de ha konkrétan rákérdezel, az istennek se mondaná azt, hogy ennyi volt, oszt kész! Pedig én meg csak ennyit várnék, most az mibe kerül, de komolyan??? :D :D
Mindenesetre kitartás! ;)
Pfff!
Kicsi lány!
Már írtam korábban: Öreg barátom mondta anno: Előtte gondold meg jól, és utána ne bánkódj!
Szóval előtte hol volt az eszed?
Mert ez nem szerelem, te csak odavoltál érte, nem jártatok, szóval borítékolva volt a csak dugunk, és más semmi verzió.
Ja igen!
Nem vágni akarlak!
Végy egy jó fürdőt, sétálj egy nagyot, olvass egy klassz könyvet, és beszéld meg magaddal, hogy mész tovább, és nem bánkódsz.
Okés?
Nem,Nem volt olyan jó,mint amilyennek eladta magàt.
És valóban van egy bunkó stìlusa....
Fel a fejjel Veronika!
Kutyaharapást szőrével! Hajrá! :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- Ha nem csak egyéjszakás kapcsolatban gondolkodsz, mennyi idő után fekszel le Vele?
- Még nincs 18 éves a lány, de már több egyéjszakás kapcsolata is volt
- Kevesebb a szemetekbe az a pasi, aki képtelen egyéjszakás kalandba belemenni és csak komoly kapcsolatba képes szexelni?
- Túlélni egy 10 éves kapcsolat végét és továbblépni. Hogyan?