Ha nem csak egyéjszakás kapcsolatban gondolkodsz, mennyi idő után fekszel le Vele? (beszélgetés)
a mostani kapcsolatomban 2 hét volt. a harmadik randi estéjén.
de változó
ha már érzem, hogy szerelmes belém..legalábbis ez a terv
de a szerelem sosem jön össze..
Jah.
Én kérek bocsánatot. Elnéztem a hozzászólást...
Hát...én nem írtam skalpokról!
Azért köszi,hogy megbocsájtottál!:DDDDDDDDD
Érdekes nekem valahogy meg sem fordult a fejemben,hogy ennek a kapcsolatnak nem házasság lesz a vége és ezzel ő is így volt.
Már mindketten túl voltunk a bulizós csajozós hapsizós korszakon,így egyértelmű volt,hogy ki szeretnénk kötni végre.
Kérem!
A skalpos dolgot sértésnek vettem, de megbocsájtok...
Igen. Ezért írtam, hogy hittem a mesékben.
Az én férjem azt mondta,hogy nem akar sürgetni,én viszont azt gondoltam,hogy én szeretem,ő is szeret,uccu neki!:D
A mai világban már nem kincs a szüzesség,nem lesz a nő ledér mert lefekszik valakivel.
A józan észre kell hallgatni,persze nem kell fűvel-fával,de ha valakivel komolyan gondolod,akkor az biztosan nem fog elitélni e miatt!
Persze ismét hangsúlyozom,a mi kapcsolatunk kezdettől fogva komoly volt,így én valamelyest biztosra mentem!
Sztem vetít:-)
Amikor a férjem a 3. randi után ágyba cipelt nem hiszem hogy eszébe jutott hogy feleségül is vegyen:-)
NA JÓ most épp macska-egér játékot játszunk de azéééért jó a házasságunk:-)
Nem én húztam és halasztottam.
Így alakult és nem is bántam meg.
Akkor még én is hittem a mesékben, hogy ő lesz majd az én feleségem, meg ilyesmik...
Szerintem minden attól függ,hogy mennyire érzed a pasid szeretetét!Az én férjem több hétig tepert,míg elmentem vele randizni,majd utána hamar az ágyban kötöttünk ki,na nem az első randin!De én tudtam,hogy szeret és engem akar,valahol azt is tudtam,hogy Ő lesz a férjem!
És így is lett!
Én nem értek egyet azzal,aki hónapokig húzza a dolgot,ha szeretitek egymást akkor miért ne legyen teljes az öröm!?
HA szeretitek egymást...!
Ami könnyen jön - könnyen is megy.
A menyasszonyommal 8 hónapig semmi nem volt.
Aztán ezt kompenzálta nekem 9 évvel...
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Szólánc nevekből (írók, költők, tudósok, gondolkodók, történelmi személyek; magyar vagy egyetemes, teljes v. vezeték név)
- Túlélni az egyéjszakás kapcsolatot...
- Még nincs 18 éves a lány, de már több egyéjszakás kapcsolata is volt
- Kevesebb a szemetekbe az a pasi, aki képtelen egyéjszakás kalandba belemenni és csak komoly kapcsolatba képes szexelni?
- Szeretnék babát, de még nem tudom mikor...miért gondolkodunk ezen annyit?Valamitől félek de nem tudom mitől..ezzel kapcsolatban.És ti hogy v