Túlreagálom, vagy ez tényleg nem szép dolog? (beszélgetés)
Túlreagálod. Éjjel bulizott, délelőtt alszik.
Mi van már veletek?
Sorry! Sajnálom, hogy ez nem tetszett.
Írok másik verziót, szégyenli magát, hogy nem vitt magával, és piszok jól érezte magát, lehet most a reggeli miséről tart haza, ahol meggyónta bűneit, valószínűleg virágost keres, hogy egy csokorral kiengeszteljen.
Úgy őszintén, az a lényeg neked ez belefér, vagy nem.
Felnőtt vagy gondolom, tudd eldönteni ez normális, vagy túlreagálás.
Legyél a gondolataidban is önálló, ne azzal foglalkozz kinek mi fér bele, legyél egoista magaddal, ha nem jó valami, lépj ki!
Ha szeret teper utánad, ha közömbös vagy neki, nem keres többet, jó esetben, még egy kóbor..se.
Nem, én is a kiírásom után olvastam pont. 😅
Engem szokott hívni magával, ha ilyen van..
Engem csak az zavar, hogy nem képes két mondatot írni sem.
Ez ugyanaz? [link]
Nem értem miért gondolják egyesek, hogy 2-3 hónap ismerkedés után már párkapcsolatról beszélhetünk.
Leggyakrabban a nőknek szabadul el a fantáziájuk, akik azt gondolják, ha egy férfit befogadnak az ágyukba, az már párkapcsolat. Már látják az esküvőt, a közös házat, a közös nyaralásokat.
Tegnap délután még hívott, mondta megy át haverokhoz, buli van.
Se egy üzenet, semmi azóta.. se este már, se most. Pár hónapja vagyunk együtt, egyébként rendes velem nagyon.
De ez most nagyon rosszul esik és nemtudom jogosan-e..
További ajánlott fórumok:
- Ez normális dolog páromtól? Én reagálom túl?
- Hallottál már a "melegvizet inni étkezés után"nevezetű dologról? Valaki próbálta már? Tényleg hatásosan bontja a zsírt?
- Tényleg le kell vágnom a majdnem féléves babám amúgy nagyon szép haját, hogy a későbbiekben majd még dúsabb legyen?
- Szerintetek én reagálom csak túl vagy ez tényleg "gáz"?
- Tényleg megszűnik a gyermeknevelési támogatás szeptember 1-től?
- Mit lehet tudni erről a műszaki vizsga -zöldkártya dologról tényleg évente kell majd csináltatni?