Tudtok valami jó sorozatot ajánlani, amit ti szívesen néztek? (beszélgetős fórum)
ja, még a Dr. Addison is meglepően jó - A férjem védelmében és a Testvérek minőségi, a Miért éppen Alaszka meg az örökzöld kedvenc:)
Én mostanában a Csillagkaput szoktam nézni és a Kés/alatt. Ahogy látom eddig még senki nem írta a Dallas-t. Amit pedig bármikor megtudok nézni az a Jóbarátok és a Két pasi, meg egy kicsi.
Láttam az első részt, nem volt rossz. Ma nézzük a másodikat a barátommal, mert ő nagyon odavan az ilyenekért. :)
sajnos én is:) és nem is egyszer:)
Én megrögzött Szex és New York fan vagyok, a Rúzs és New York sem volt rossz, a Hatodik kapocs című sorozatot is imádtam, de teljesen eltűnt.
Most a Jog/Ászokért vagyok odáig (bár ez inkább szakmai "ártalom" - sajnos nálunk nem ebből áll az ügyvédi munka)
Sajnos mi már végignéztük a létező összes évadot belőle:)
dejó, hogy még nézi valaki:) olyan színvonal, ami művészfilmekhez szokott szememnek is ínyencség:)
Nancy ül a fűben... a legcsúcsabb sorozat. ha gondolod, priviben átküldöm az oldal címét, ahonnan le tudod tölteni... ezt is, és még sok sorozatot...
Köszi a válaszokat! :)
Én már azért nem írtam a hozzászólására, mert ugyanazt írta le kétszer is meg nem szeretnék senkivel sem vitatkozni. Igaz, akinek nem tetszik a fórumtéma, az ne olvassa tovább...
Szia az én kedvenceim a Szökés, és a Született feleségek dvd-k.
Én legtöbbször ezeket éjszaka nézem, alvás helyett.
Akinek meg nem tetszik, hogy ilyen fórumokat indítanak az mit keres itt? És egymás után többször, ahogy látom.
Jó tv-zést
Jim szerint a világ
Én imádom:)
Igy jartam anyatokkal! A legjobb!! :DD
Más az, hogy van valami, ami érdekel és azt nézed és megint más, hogy keresel valamit, amivel elpazarolhatod az időd.
A királyi ház titkai, Született feleségek, Palota ékköve
Bír-lak, Egyről a kettőre
A régi örökzöldek de most is mennek a storyn,A farm ahol élünk,A hetedik menyország ,igazi klasszikusok imádom ezeket.Igazi családi filmek,és az életről szólnak nem olyan piff-puff filmek.A váratlan utazás majdnem kihagytam ez is klassz kis filmsorozat.
sorozatonline.gportal.hu/gindex.php?pg=33898421 rengeteg sorozat van fennt, innen mazsolázhatsz :)
Édes drága titkaink, Rúzs és New York, Tuti gimi, Melrose place, Beverly Hills 90210, Dr. Ház, Született feleségek, Vészhelyzet, Gerace klinika, Vámpírnaplók, Rém rendes család
Azt ne akard!! Az első két évad még csak hagyján, de a 3.évadtól nagyon szar - és a vége is az.
Most nézem a Sanctuary – Génrejtek, előtte a rejtély, én ezeket nagyon csípem. Megvolt a torchwood ez kapcsolódik a ki vagy dokihoz igaz ezek elég gyermetegek, de néha ez is belefér. Néztem még egy két részt True Blood Inni és Élni hagyni-ból,(hát ezt egyedül nem:DD) ha épp nincs más akkor az amerikai fatert, vagy a family guy-ból nézek egy egy részt elalvás előtt.
Kicsit erotikus, de nagyon jó: Bordélyház
Rúzs és NY
És One Tree Hill
nem kicsit :DD De nagyon jó volt.
A Született szinglik-et nézi valaki? Milyen?
Régebben néztem még az Everwood-ot is, annak vége lett.
Gossip Girl, Vampire Diaries, Being Erica, One Tree Hill és Being Human, nem tv-ben. :) De most jelenleg egyik sem megy, vagy évadzáró volt vagy nincs felirat hozzá.
Idáig mit néztél, és hol? Tv?
További ajánlott fórumok: