Tudtok valami jó fodrászt Budapesten az V-VI-VII. kerületben? (tudásbázis)
Évek óta keresek egy normális fodrászt de már kezdem azt hinni,hogy nem létezik olyan.
Problémám a következő:
Az első a leggyakoribb,hogy ha FÉL cm-t kérem,hogy vágjon akkor az annyi legyen!
A hajam elég "sok" színű. Tényleg nehéz lehet megcsinálni amit kigondoltam de már-már majdnem sikerült a fodrászomnak de megint el lett rontva. Hogy a melírtól megszabaduljak az egészet SÖTÉT szőkére szerettem volna és előre pár sötétbarna lapmelírt. Sikerült is az egészet szőkére és valamennyire sikerült a barna is úgy,hogy ne keveredjen a szőkével,így a többi festésnél már csak szépen félre lehessen csomagolnia barnákat és csakis a szőke tövet festeni. Az alap hajszínem közép barna szerűség:)
A lényeg,hogy a töve megint sárga lett és ami nem az meg nagyon világos szőke. A vége az jó, olyan homok szőke amilyen szeretném,hogy az egész legyen.
Tehát sötét szőkét szeretnék ami nem sárga,elől sötétbarna lapmelírral! A hajnövesztős naplómban vannak képek a hajamról.
Remélem valami normális áron dolgozó igzai fodrász ráakad erre a fórumra:( Már végső elkeseredésemben indítottam ezt a témát:(
További ajánlott fórumok:
- Melyik kerületben laknátok legszívesebben Budapesten?
- Lakásvásárlás Budapesten a XIII. és XIV. kerületben
- Bölcsődét keresek Budapesten. 14, 15, 11, 12 kerületben.
- Ismertek még működő női fitness termet Budapesten a 2. és 3. kerületben?
- Tud valaki jó fodrászt Budapesten a IV. kerületben?
- Fodrászt keresek Budapesten, az V. kerületben, ha lehet