Tudtok nekem segíteni hajvasalót választani? (tudásbázis)
Ezek mellé a kerámiás, turmalinos, meg egyéb hajvasalók mellé ugye már nem kell semmi?
Én semmi kozmetikumot nem használok, ami mérgező vagy bolti...
Aha, én is szoktam göndören hagyni. Mikor mennyire vagyok lusta. :)
Nyáron katasztrófa. Tegnap kiengedve hordtam, a víz folyt alóla. :S
Akkor te is meg vagy "áldva" :)
nekem már 3 évesen derékig ért,és az utolsó 10 centi gyűrűgöndörré össze volt ugorva.kamaszkorom óta már csak hullámos,nagyon rövidre nem is lehet vágni mert arra áll amerre akar.most a lapockám alá ér picit,így vasalva is jó és hullámosan sem ciki,szerintem ez marad egy darabig :)
a vastagsága sokat csökkent szülés után,de még így is több mint az átlagnak.nem is bánom,hogy már nincs annyi hajam,nyáron nekem elviselhetetlen volt felfogva is :S
Most ezt nézem, bár picit húzósabb az ára, legolcsóbban 15890-ért találtam:
Kerámia és turmalin (ez nem tudom milyen, kopik-e) bevonat, állítható hőmérséklet, iontechnológia, egyenesít és hullámosít-göndörít. :)
Nekem Imetec van. Meg vagyok elégedve vele, bár picit törik a hajam, de ez sajnos ezzel jár.
Viszont az én fodrászom is valami 28 ezer Ft-os vasalóval csinálja a hajam (valami ionizáló, ha jól elékszem) Hát az valóban szuper, csak ennyi pénzem nekem sincs rá.....
Nekem a tapasztalat arról amit linkeltem:
-ez az egyetlen hajvasaló eddig aminek nem 1 órán át tart a hatása,még a fodrász által vasalt is elkezdett visszahullámosodni mire hazaértem (vastag,hullámos ,erős szálú hajam van)
-soha egyetlen hajszálamat sem húzta még meg,nagyon gyorsan lehet vele haladni
-a képen rövidebbnek látszik valahogy a vasaló része mint élőben,szerintem tökéletes a nagysága,nem 2-3 centi széles tincsekkel kell pepecselni,nagyon sokat ki lehet egy húzással vasalni
-hőmérsékletállítás gondolo egyértelmű miért jó :)
-a bőr bevonatot a fogó résznél azért szeretem,mert nem csúszik,nem izzad rá a kezem
-a jáde bevonat miatt jobban el tudja a hőt oszlatni és jobban védi a hajat a sima kerámiánál,tartós,én kb 2 éve használom,rengetegszer van utazások alkalmával csak úgy minden csomagolás nélkül bedobva a többi cucc közé,de olyan mint új korában
kb ennyi jutott eszembe :)
Szerintetek ezzel lehet egyenesíteni is? Szerintem igen, és nincs is borzasztó árban:
Csak ez nem bevonatos, így nem igazán védi a hajat.
én tudom, csak tisztáztam hogy vélemény és nem rá(d)tukmálás :))
amúgy akartam is mondani hogy teflonosak voltak a Remingtonok. a kristálybevonatosak meeeg esetleg a porcelán még oké lehet. azért a Remi nagy márka, és jó pár típus van
Szia.
Nekem Imetec Bellissima B7300 van. Nagyon bevált. Imádom, minden nap használom.
Pont erre kértem a hozzászólókat, hogy osszák meg tapasztalataikat! :)
A remington sok helyen dícsérik, ezért is gondoltam, hogy megveszem ezt:
De most egy kicsit elbizonytalanodtam... Ja és a teflon bevonat is kopik nagyon hamar, így azok se jók.
További ajánlott fórumok:
- Hétvégére keresek egy jó sütit, amibe sok krém van, de kevés tészta. Tudtok segíteni?
- Már ezerszer belebuktam! Tudtok segíteni?
- Rontáslevétel tudtok segíteni?!
- Tudtok olyan jóslást, módszert, ami segít két férfi közül választani?
- Tudtok ajánlani vm jó hajvasalót, amivel lehet göndöríteni is? Köszi :)
- Gyerekorvost kellene választani, de nem tudom kit. Tudtok segíteni?