Tudtok nekem nyelvi fordító programot mondani? (tudásbázis)
6. petka
2009. márc. 14. 18:35
Csak akkor celszeru hasznalni ilyen progit, ha azt a nyelvet beszeled is valamilyen szinten, mert ha nem akkor nem tudod javitani a gepies forditasokat. Ugyanis a kifejezeseket altalaban szavankent forditja, ugy pedig nincs ertelme. Meg ugye vannak tobbjelentesu szavak. Egyszer en beirtam hogy meh, leforditta hogy bee, akkor beirtam hogy anyameh, akkor forditta jol. A progi nem tudhatja hogy nekem melyik "meh"-re van szuksegem.
5. emf2007
2009. márc. 14. 18:28
ha szoveget kell forditani,akkor nagyon utana kell nezni,mert nem megbizhato,ahogy petka irta csak gepies forditas....
4. m.gery
2009. márc. 14. 18:15
translate.google.com
Komplett weboldalt is lefordít, de szöveget is.
3. petka
2009. márc. 14. 18:04
www.webforditas.hu
de azert ellenorizni kell mert gondolkodni nem tud csak gepiesen forditani
2. Gica86
2009. márc. 14. 18:00
az interneten is van egy de ez nem program, hanem egy honlap, ahol egészen 500karakterig lefordít mindent, elég sok nyelven. És megbízható is.
1. Moncicca
2009. márc. 14. 17:58
Megköszönném
További ajánlott fórumok:
- Virusirtó programot keresek, ingyeneset és megbízhatót, tudnátok mondani?
- Tud valaki olyan programot mondani, amibe ha beírod a súlyod és a magasságod, modellezi az alkatod?
- Keresek olyan fordító programot mint pl a webforditas.hu de sokkal pontosabb fordítású progi kellene. Ki mit tud ajánlani?
- Tudtok nekem mondani egy normális képszerkesztő programot?
- Milyen weboldalon találok magyarról angolra fordító programot?
- Valaki meg tudja mondani, hogy kell a Facebookról eltávolítani a "sweet im" programot?