Tudtok ajánlani hálózat építő céget? Az AVON-on és az Oriflamen kívül! (beszélgetős fórum)
Ez tipikusan jellemző : az ismerősöm ismerősének keresztapja egyszer bukott valamit. Miért kell rossz hírét kelteni valaminek, amikor nem tudtok róla semmit ?
Én a Dublival foglalkozom és tökéletes lehetőség mindenkinek, akár csak spórolni akar, akár fő-vagy mellékállásban pénzt keresni.Akit érdekel, szívesen állok rendelkezésére : tamasfa60@gmail.com
Sziasztok!
Én most belekerültem egy magyar cégbe, ami elég jól fogta meg ezeket az MLM-es dolgokat.
A lényege, hogy először létrehozod a hálózatodat, ami leginkább csak időbefektetéssel jár, napi 10-20 perc maximum. Ha rendelkezel elég emberrel a hálózatban akkor ők ajánlanak termékeket amiket értékesíthetsz. Vagyis ha más szemszögből nézzük, a várható nyereség akkor realizálódik ha a befektetett összeget sikerül egynél nagyobb számmal megszorozni. Itt először befektetés nélkül létrehozod a szorzódat, s ha már megéri befektetni, akkor teszed csak meg. Ez egy elég jó szempont, így kellene az összes MLM-es dolognak működnie. Ha érdekel valakit, keressen meg privátban.
Úgy gondolom, ahhoz, hogy pénzt lehessen keresni vele, újonnnan induló céghez kell csatlakozni.
Cégeket, amivel keresni is lehet nem tudok...
Van egy World Ventures nevű cég. Több ismerősöm is nagyon jól él belőle. Én magam csak törzspartnere vagyok, nagyon jó áron veszek repülőjegyet, bármilyen utazást, hotel foglalást. Aki dolgozik is nekik, az jutalékot is kap. Nézz utánuk a neten.
Nem magyar cég, viszont tényleg nagyon profik és korrektek.
Biyovis ( Bionet volt, ez az új neve)
Magyar cég, elég régen van a piacon.
Szia!
Milyen teruleten? Kozmetikumok?
Sziasztok!
hálózat építő céget keresek .. ha valaki tud valamit legyen kedves írjon
köszönöm
Zsolti&Orsi