Tudsz valamit Vágó István kísérletekről? (beszélgetés)
Feléig bírtam.
Bevett módszere az ilyen kuruzslóknak az összeesküvéselmélet gyártás.
Hát lehet.
Ettől függetlenül:
ilyen formában én ezt jelenleg nem látom be.
A lényeg a lényeg.
A változatos táplálkozással nem csak azt érjük el, hogy a legkülönfélébb tápanyagokhoz hozzájutunk, de azt is elkerülhetjük, hogy a káros anyagok, mérgek, felhalmozódjanak a szervezetünkben.
Lehet hogy nem a fuzárium volt a legjobb példa.
A tartalom a lényeg,nem a forma!:)
A forrást a tartalomra értelmezve ok,de a fuzárium semmelyiknél sem elfogadható tartalom...
Jajjaj...fuzáriumot nem eszünk,gabonapehely meg nagyon jó reggeli a kiscsajsziknak!:)
Tényleg fuzárium volt benne?Adjál már egy cikket az eseményről,nem nagyon szoktam híreket olvasni,nincs időm.
Ha ellentmondásos vagyok az csak azért, mert magam sem tudom mi a jó már. :) Néhány éve foglalkoztatnak ezek a dolgok, mert nem vagyok egy beteges, bár az elmúlt időszakban igen. :S Szóval nem tudom már mit gondoljak, szeritem legbelül nem hiszek már semmiben.
1. AB nem
2. homeo sem
3. vitamin sem - írtam, hogy csak azt szoktam szedni ha beteg vagyok, de legbelül már szerintem abban sem vagyok biztos, hogy használ-e valamit. :)
Értem mit mondasz.
De...a kettő nem passzol...Fuzárium volt a gabonapehelyben???:O
Fuzáriummal NEM LEHET szennyezett egy étel sem.Elég erős toxinja van...:O
Csak akkor kapsz mérgezést, ha sok földimogyorót eszel.
Azt a kislányt aki mérgezést kapott naponta ugyanazzal a gabonapehellyel etették a szülei.
Azaz, nem táplálkozott változatosan.
Rendben,de egy multivitamin kapszulában ásványi anyagok és nyomelemek is vannak.Én legalábbis eddig csak olyat szedtem.És:nem mondtam,hogy nem jó a kiegyensúlyozott táplálkozás,vagy hogy tabikat kell reggelizni...;)
Az első mondat ok,a fuzáriumot nem értem.Fuzáriummal szennyezett lehet pl. a földimogyoró.Nyílván,ha nem eszem meg,nem mérgez meg.Úgyhogy erről nekem mesélj,hogy mire gondolsz...
Már csak ezért is jó a változatos táplálkozás, mert NEM CSAK vitaminokra van szüksége a szervezetnek. Ja, és a mérgezések is elkerülhetők.
(Ld. fuzárium.)
1.Egyetértek
2.Egyetértek
3.Legyen.
4.Nem figyeltél rám!
1. Az AB nem jó, de bizonyos körülmények között szükséges, mondhatni szükséges rossz.
2. A homeo felesleges marhaság
3. Vitaminokra szükség van, de a szükségletet a vegyes táplálkozás fedezi.
4. Az egészséges szervezet működéséhez nemcsak vitaminokra, hanem ásványi anyagokra, kofaktorokra és nyomelemekre is szükség van.
Hát ezen nem most fogunk összeveszni...:DDD
;)
Te aztán ellentmondásos vagy...:)
1.AB nem
2.homeo sem
3.Csak vitamin
Na,ez se jó.
Igazad van! :) De valahogy meggyugtat, hogy "csak" vitaminnal tömöm magam, nem pl. antibiotikummal.
Komolyan néha nem is tudom, de bánom, hogy tisztességes embernek neveltek a szüleim... lehet nem itt tartanék, ha lenne pofám cukorkákat árulni gyógyszerként, és emberek életével játszanék. Nem tudom, hogy tudják tiszta lelkiismerettel tenni ezt.
Általában olcsóbbak mint a valódi gyógyszerek, de figyelembe véve hogy nem igényelnek kutatás, fejlesztést, klinikai vizsgálatokat, stb. jóval nagyobb a gyártók, kereskedők haszna rajtuk, mint az igazi gyógyszereken.
Tulajdonképpen a semmit adják el jó pénzért.
Kifogást mindig lehet támasztani.
Egyébként tényleg nem jó a kísérlet. Viszont a homeopátia hatástalansága ennél komolyabb kísérletekkel, klinikai vizsgálatokkal van bizonyítva.
Ennek a kísérletnek a célja a figyelem felkeltése.
További ajánlott fórumok:
- Öngyilkossági kísérletet próbált elkövetni valaki, aki közel áll hozzám..
- Pszichológiai kísérletek... (Első rész)
- Segítsetek kicsit: sikerült kísérleteznem a hajamon. Hogy hozzam rendbe?
- Emlékeztek Vágó István van benne valami c. műsorára?
- Miért lépett ki Vágó István?
- Miért Vágó István lett a KFC arca? Megvásárolta volna a céget?