Tudod, hogy mi az a dallamtapadás ? Esetleg szenvedsz is tőle? (beszélgetés)
De, ezt jelenti.
Az időtartama lényegtelen, lehet bármennyi.
Nekem rendszeresen van dallamtapadásom, de csak az általam hallgatott zenékből, amiből meg nagyon sok van, pl.csak a telefonom SD-kártyájára 9546 szám van feltöltve....ezekből szokott csemegézni az agyam.
Általában olyankor fordul elő, ha nem hallgathatok zenét, amikor akarok.
Van itt még valaki? :)
Nekem fejfajasig szokott dallamtapadásom lenni.
Amúgy szorongás miatt pszichológusnál vagyok vendég elég gyakran és most alapvetően is megijedek. Sokáig rosszul aludtam, most sem annyira jó. A lényeg hogy gyakran van dallamtapadásom sajnos, és nyilván most jobban észreveszem és utálom.
Who let the dogs out nyert eddig, kemény 4 napig ment a fejemben, meg este is. Nem állandóan. Cardi B WAP hamarosan ringbe szállhat vele...
A tegnap esti Sztárban sztár leszek adás óta, pontosabban ma ezzel ébredtem:
"Ragyog a szívem, mint a Nap, Sohase voltam boldogabb..."
Már nagyon idegesítő.
(Nincs kedvem még meg is hallgatni újra az egészet, hátha "elmúlik"...)
Egy Vacsoracsata ismétlést néztem, ahol Koltai Róbert énekelte, Győzike meg sírt rajta...
Kb ezért megy az alábbi végtelenítve, de most meghallgatom 3X, hátha elmúlik. (Itt tanácsolta vki az elmulasztásra.)
Nekem hóóóóóóóóónapokon keresztül bármilyen élethelyzetben ment a "Vuk dala".
Borzasztó idegesítő és egyben röhejes volt.
Nem tudom mitől múlt el.
EZ: [link]
Ma pedig szakadó esőben bringáztam 10 km-t és az alábbi ment. Röhögtem is meg dühöngtem is. Ráadásul senki nem vár(t) rám:
😅😅😅
Egy kis fertőzés: általánosba jártam mikor a csapból is ez folyt : Opus - Life Is Life
Szerintem ez az élet velejárója. Folyton megy valami zene az agyamban és csak nagyon ritkán zavar. Olyankor próbálok valami más zenét hallgatni. Ma reggel az Aws Útvesztő dalával a fejemben ébredtem. Imádom!
Amúgy tegnap olvastam, ha zavar a dallamtapadás, rágót kell rágni 😃
Tudom mi az,
Van olyan reggel meghallok valami zenét vagy hasonlót pár óráig az megy a zagyba!
Megmongyam nekem mi vót tegnap olyan?
Nád a házam teteje, teteje de rá szállott a cinege ,cinege.
Hesssss le róla cinege , cinege .
De jön néha még a :Ha nem szeretsz hát én szeretlek,s ha én szeretlek jóóól vigyáááázz😁
Kösz, kezdtem elfelejteni.
Úúúúristeeeen ki ez a lááány!
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Szerintetek mire érdemes ma vállalkozni, aminek van esetleg valami jövője is?
- Testkontroll vki esetleg?
- Te is szenvedsz az allergiától?
- Az a tervem, hogy a barátnőm pasijára dallamtapadást...
- Mit lehet tenni dallamtapadás ellen?