Biztos, hogy minden rendben van, ha az ultrahang is ezt mutatta? (beszélgetés)
Valóban, a hasi uh gyomor és bélbetegségeket nem mutat úgy ki, mint egy invazív vizsgálat, bár ha baj lenne ott, szerintem látszódna azon is valami. Ha az mondta az orvos, hogy minden oké, akkor nem kell túlgondolni.
Én is nemrég voltam hasi uh - n megelőző jelleggel, magán úton (sajnos az elmúlt két évben mindkét szülőmnek lett emésztőszervi daganata :(), mindent rendben talált, és el is hiszem, hogy így van. Múltkor szintén preventív okból voltam mell uh - n, bizonyos kor után nem is baj, na akkor volt eltérés, úgyhogy mentem is tovább az onkológiai központba, mintát vettek. Szerencsére minden rendben.
Ne komplikáld túl. Ha nem hiszel az eredményben, akkor minek mentél el?
A hasadban minden rendben van.
A fejedben nem biztos.
Ha nem egy kuruzslónál voltál, és/vagy nem a lóversenyen nyert/ vett diplomája volt a dokinak, akkor elvileg ért hozzá. De!!! Ugye mindig vannak koklerek.
Minek voltál nála egyébkén? Mondva csinált ürüggyel? És,hogy a vibarba jutottál be hozzá? Itt bakker még időpontot is csak telon adnak, feltéve ha felveszik,pedig elvileg újra indult az eügy!
Ez most komoly?
Mindent rendben találtak, akkor???
Mit vársz tőlünk?
Nagy részünk nem orvos, de egy orvos is mit tudna erre mondani?
A hasi ultrahang és a gyomortükrözés nem ugyanazokat a területeket vizsgálja.
De majd Dr. Hoxa megmondja a tutit.
További ajánlott fórumok:
- 16 hetes 4D ultrahangon 100% fiú...azért reménykedhetek, hogy tévedtek?
- 4D ultrahang Szegeden
- Lány vagy fiú? - ultrahang nélkül?!
- Pajzsmirigy megvizsgálására melyik vizsgálat biztosabb, ultrahang vagy vérvétel?
- Mi az amit az utolsó ultrahang alkalmával biztosan el kell mondjon az orvos, ami ha nem hangzik el arra fontos rákérdezni?
- Milyen kutyatápot adjak a blökinek, hogy a széklete rendben legyen, és tápláló, biztosan jóminőségü kaját kapjon?