Milyen kutyatápot adjak a blökinek, hogy a széklete rendben legyen, és tápláló, biztosan jóminőségü kaját kapjon? (tudásbázis)
3. Bucóka20
2010. jún. 5. 19:33
Ha holnapig ráér leírom neked h az én spánim milyet eszik.Mindig normális a széklete (kivétel amikor nem,de az...mindenkivel megesik:)...gyönyörű szép a szőre.Kicsi korától ezt eszi,néha fele-fele arányba más fajta táppal.
Hasmenés lehet attól,h ha ott a dog chow tápot kapta,nálad pedig más fajtát...
2. 1ce47ad5cd
2010. jún. 5. 18:07
Ma hoztuk el a kutyánkat a tenyésztőtől, 9 hetes és tök hig a széklete, dog chow tápot etettek ott vele. Attól fosik, hogy nem jó a táp? Vagy mástól? Esetleg férges? :((((
Előző kutyám eukanuba tápot evett, erről tudom, hogy jó.
Ki mit ajánl?
1. 1ce47ad5cd
2010. jún. 5. 18:06
Milyen kutyatápot adjak a blökinek, hogy a széklete rendben legyen, és tápláló, biztosan jóminőségü kaját kapjon?
További ajánlott fórumok:
- Mitől van az, hogy nincs normálisan székletem, csak kb. heti egyszer? Más is van ezzel igy?
- Zöldszínű a 2 hónapos fiam széklete kb 8 hete ez normális?
- Csak gyerekpszichológus tudna segíteni? 4 és fél éves kislányom szándékosan visszatartja a székletét...
- Milyen hashajtót szedjek terhesség alatt, ha nincs székletem napokon át?
- 4 hós szoptatott babámnak 2 napja nincs széklete, nagyon sír mit lehetne segíteni?
- Milyen telefont válasszak, ami hasonlóan jóminőségű képet készít, mint a digitális fényképezőgép?