Tudnátok ajánlani megbízható webáruházat? (beszélgetés)
Erről még nem hallottam.
Ahonnan rendeltem még, de jóval kevesebb a választék, az a www.happybio.hu. A minőség itt is kiváló és igazolt.
Ezen kívül a Manna is natúr kozmetikumokkal foglalkozik, de ott összetevőket nem igazán találsz külön, inkább kész termékeket.
Ajánlottak közben nekem egy másikat is, Viella Natura ..jó árban van minden.De nem tudom ,hogy mennyire jók a termékek,stb.
Ha valaki erről tud valamit,ne tartsa vissza.
Talán másnak is segít.
Köszönet!
www.bionom.hu
Rendszeresen rendelek tőlük. Megbízhatóak, csak általuk ellenőrzött termékeket árulnak. :)
Szóval bátran merem ajánlani.
Tudtok megbízható webáruházat,ahonnan tudnék rendelni kakaóvajat,shea vajat ,növényi olajokat? (Finomítatlan,natúr terméket.Lényeg jó minőségű legyen minden.)
Olyan írjon,aki így rendelt és neki bevált a termék !
Köszi !
További ajánlott fórumok:
- Budapesten tudnátok megbízható és gondos macskapanziót ajánlani?
- Tudnátok ajánlani megbízható gyermek fogszabályzó orvost a XVII. kerületben vagy környékén?
- Tudnátok ajánlani megbízható, könnyen kezelhető, ingyenesen létrehozható, működtethető honlapot?
- Tudnátok Egerben egy megbízható szülész-nőgyógyászt ajánlani, illetve egy gyerekorvost?
- III. kerületben tud valaki ajánlani megbízható, jó fogorvost? Esetleg azt is megtudnátok mondani, hogy mennyiért csinál egy gyökérkezelést?
- Szolnokon olcsó és megbízható dokit tudnátok ajánlani?