Tudnál ölni? (beszélgetés)
Inkább ne legyen.
Nem a bátorság ,inkább a védelmező ösztön a nőkben.
Igen, én is vagyok ezzel.
Remélem sosem lesz szükségem ilyenekre, de ha mégis, akkor remélem tudok cselekedni...
Engem elgázolt egy c betüs ,a másik kirabolt ,a harmadik leköpött.
Ezek után sem tudtam volna őket legyilkolászni.
De ha valaki a családomat bántja simán .
Egyszer nagyon megvertek a c betűsök. Látta több ismerősöm, hogy milyen lettem, így többen jöttek is hozzánk különböző eszközökkel.
A gázpisztolyt teljesen elutasítottam, meg az egyéb durva fegyvereket, mert lehet, hogy ellenem tudnák fordítani.
Egy gáz spayt(jól írtam?) elfogadtam. Szerencsére sosem kellett használnom...
Én max. véletlenül, szerintem...
Ha bajban vagyok, akkor sosem jut eszembe, hogy kell megvédenem magam, így tuti, hogy előbb kinyírnának, mint cselekedjek.
Ha szerencsém van, akkor eszembe jut a futás és talán képes is lennék rá, de még ütni sem vagyok képes...
Annak ellenére, hogy küzdő sportoló voltam.
Az edzőm mindig azt mondta, hogy homok legyen a zsebünkbe, amit a támadó szemébe tudunk szórni, és utána futás;)
Ha rám támadnának biztos hogy védekeznék, és nem gondolkodnék azon hogy a támadóra nézve mi lesz a végkimenetel.
Nekem szükségből volt gázpisztolyom. Valaki félelemben tartott. Viselési engedély is volt vele ami azt jelenti, utcán rejtve is magamnál tarthattam. nem volt egy örömteli időszak, de a szükség nagy úr.
Tán azért megvédenénk magunkat valahogy.
Anyósoméknál mindíg ott volt a vasvilla az utcakapuban,,,nagyon reméltem hogy nem kell használni.
Cent car!!Itt ilyen kérdés is van?
Bár lehet hogy sikerülne, valami taktikai öntöttvas serpenyővel.🤨😊
Azt hiszem, ha olyan szituációba kerülnék, ahol mások vagy saját életem védelmében embert kell ölni, akkor meg tudnám tenni.
Indulatból, bosszúból még megütni sem tudnék senkit.
További ajánlott fórumok:
- Te tudnál olyan férfit szeretni, aki ha csak egyszer is, de kezet emelt rád? Szerinted ezt még meg lehet bocsátani?
- Öltözködés...mitől tudnál kifutni a világból?
- Mit tennél, ha a párod, aki a gyermeked apja, ütne, és nem tudnál hová menni?
- Mennyi pénzből tudnál kényelmesen kijönni havonta (feltételezve, hogy nincs hiteled)?
- Válás, lakáshitel gond, tudnál segíteni?
- Miért tudnál ( idönként! ) ölni idegességedben?Nem a gyakorlatban!!!