Tudná valaki értelmezni a hőgörbémet? (tudásbázis)
Na igen, akkor előtte nagyon rá voltatok görcsölve. :) Sok ilyen van. :)
Érdekes dolog ez egyébként. :) Tudom, hogy én is egy nagy mafla vagyok, hogy vezetem a görbém, holott nem is gyúrunk babára, de én tudni akarom, és ismerni a ciklusom alakulását, hogy előreláthatóbbá váljon az egész. Ráadásul az előttem álló kezelések miatt is fontosnak tartom, hogy tudja majd vinni egy szakembernek, hátha valamit ki tud belőle találni. :)
Az nagyon szuper érzés lehetett! :) Ügyes vagy! :)
Vezettél akkor hőgörbét? :) Nem lett trifázisos? :)
Az soha nem baj, ha megpróbálod kiismerni a szervezetdet. Egyébként mi olyan másfél évig próbálkoztunk kábé. 3 nappal a nem várt előtt tudtam, hogy terhes vagyok, annyira egyértelmű hasszurkáim voltak. De ehhez kellett az, hogy figyeljem magam. Bár szerencsére én soha nem voltam az a bebeszélős fajta, hogy hányingerem van, stb...
De tudtam, hogy a nem várt napján pozi lesz a tesztem, és az is lett:-))
Hú, hát az nem kevés!
Remélem hamar kopogtat a gólya nálatok, szurkolok!!!
Terhes biztos nem vagyok, mert beteg a pajzsmirigyem, csak az érdekelt volna, hogy egy szabályos ciklus görbélye-e. :)
Nagyon köszönöm Petra a válaszod! :)
Köszönöm szépen! :)
Nekem nem szokott visszaesni mensi napján. :) Csak két nappal utána. :)
Íme:
:) Semmi baj, értettem. :)
Köszönöm szépen mégegyszer! :)
Nem 13-át akartam írni, hanem 13. napot. :)
Ha még napokig fenn marad, tuti akkro volt. Ha megint zuhan, akkor kavar van, de reméljük nem fog.
Szia!
Neked is nagyon köszönöm, hogy írtál. :)
Én is arra tippelek, de nem rajzolta be a ciklus.hu a vonalat, ezért nem értem.
Igen, a hőm valóban mindig magasabb az átlagosnál. Ennek kivizsgálása egyébként már folyamatban van.
Szia!
Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál.
Nekem csak a mensi utáni hőm leesése volt fura. Nem értem miért.
További ajánlott fórumok:
- Valaki segítene értelmezni? Down szindróma 1:30
- FONTOS!!! Vérvétel laboreredményt tudna valaki értelmezni? Bepánikoltam kissé...
- Van valaki aki tudja értelmezni az MR vizsgálati eredményeket?
- Whirlpool mosógépet kaptam és nem tudom értelmezni a használati utasítást. Tudnátok benne segíteni?
- Segítene nekem valaki ezt értelmezni?
- Szükségem lenne vagy neurológus vagy sebész vagy ortopéd orvos segítségére! Tudna valaki értelmezni egy leletet?