Tudna valaki bevált páramentesítő praktikát javasolni? (tudásbázis)
Pont tegnap láttam az újságban ilyen páramentesítő valamit. Olyan mint egy plüssállat (ez pingvin volt) és azt írták, hogy magába szívja a felesleges párát. (valami spéci anyag van benne)
És az ára sem volt eget verő.
Előkeressem az újságot?
Főzésnél nyiss egy kis ablakot legalább résnyire.
Igy kimegy a gőz és nem csapódik le a pára.
... igen..
Az is ilyen elektronyos volt, az a nagy..
A vicc az, hogy ezt akkor mutogatta az ember, mikor is annó lakást néztem.. Na most adva van egy 30 nm-es kis lakás, és benne van egy bazi nagy párátlanító... Elég illúzióromboló volt.. (lévén az nem járt a lakáshoz..)
Érdekes, mert nekem tök párás a házam, mégsem penészedik semmi.. (azaz volt a fürdőben, de kinyírtam)
A szellőztetés meg nekem semmit nem ért, mert egész álló nyáron nyitva volt a fürdő ablaka, mégis vágni lehetett a párát. (tuti nem a víz miatt, mert az nincs még bevezetve)
Régen egy pasi nagyon áldotta a páramentesítő masináját, de az egy bazi nagy fehér izé volt.. 1 méter magas, meg vagy 70 centi széles.. :S
Ceresit STOP Pára
Nekünk nagyon tuti volt.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok javasolni jó nőgyógyászokat Kecskeméten?
- Egyszeri vagy krónikus felfázásra mit tudtok javasolni?(Gyógyszereken kívül is)
- Tudsz 2 "szabályt", házi praktikát, vagy bármit, amit gyerekként tanultál meg, és a mai napig eszedbejut?
- Ki mit tudna javasolni a megtermékenyülés nagyobb valószínüsége érdekében...?
- Súlyfelesleg - Nektek van valami praktikátok?
- Mit tudtok javasolni álmatlanság ellen?