Tudja valaki hol található Agárdon a Kunos emlékmű? (tudásbázis)
ezt nem lehet tudni
egy hajnali száguldás veszélyes!
'feltételezések szerint'
nekem ez a történet kimaradt, nem emlékszem rá mi volt a szóbeszéd akkoriban
Sok mendemonda van róla, de hivatalosan az alábbi történt......
"Kun Péter 1993. július 10-én, a harmadik Edda-tábor ideje alatt szenvedett motorbalesetet. A baleset körülményei a tizenöt évvel ezelőtti tudósításokból sem derültek ki.
Amit biztosan lehet tudni az az, hogy Kun Péter hajnali négy óra után szállt motorra és elindult Budapest felé. Barátnője aggódott érte, ezért az Edda egyik testőrével utána indultak. Feltételezések szerint Kun Péter meg akart fordulni, hogy visszamenjen Agárdra, és ekkor történt a baleset. A testőr hiába fékezett, a mikrobusz elsodorta a huszonöt éves gitárost. A baleset helyszíne ma is zarándokhelynek számít."
Értem, azt hittem arra gondolsz aki elütötte szegényt.
Valamelyik közösségi oldalon is csináltak Petinek lapot, de most valamiért nem tudok belépni. Azért remélem nana megtaláljátok.
47° 13' 14.17" N 18° 39' 14.37" E
További ajánlott fórumok:
- Ki tudja, hogy a Nesquik gabonapehelyben található állatkertes játékban hogyan lehet tavat, vizet tenni az állatoknak?
- Szeretnék gyors segítséget kérni: tudja valaki, hogy Bécsben hol van csokigyár? Vagy a bécsi csokigyár a Kittseeben találhatóval?
- Tudja valaki, hogy helyileg hol található a Cool tv? A címe kellene.
- Tudja valaki, hogy Csepelen hol található közterületi ping-pongasztal?
- Karácsonyra hosszú tűs fát szeretnénk, erdeit vagy fekete fenyőt. Tudja valaki, hogy Érd környékén merre található ilyen?
- Tudja e valaki, hogy hol találhatom a Róbert Károly magánklinika tarifáit? Engem egy császáros szülés érdekelne.