Tudja valaki, hol lehet plüssállatot készíttettni méretre? (tudásbázis kérdés)
7. 4ac011eefb
2009. febr. 3. 19:02
Szerintem ha elviszed és megmutatod egy varrónőnek akkor meg tudja csinálni.
Amit viszont biztosan tudok ajánlani, hogy keress utána, hol javítanak mackókat, babákat, játékokat. (Én is vittem már ilyen helyre régi játékomat...az a baj, hogy címre nem emlékszem pontosan, de a múzeum körúton volt.)Ők biztos meg tudják varrni neked újra.
6. zuzmika (válaszként erre: 5. - 1eb84e4bad)
2009. jan. 23. 12:40
A lányomnak vettünk egy plüss egeret mikor 8 hónapos volt.Sajnos nem sejtettük akor hogy ez az állatka lesz az,amit mindenhová cipel majd magával...azóta eltelt év, az egér már elhasználódott, állandóan mosva volt...stb szóval már elég rongyos.Annak idején a Dm-ben vettük, de ők nem tudnak felvilágosítást adni róla, mi me szertnénk valahogy pótolni a lányomat egy ilyennel, mert a mostaninka má nem sok van hátra.Amúgy az egér ül, kb 20 cm-es, van/volt egy olyan sapka a fején, mint ami a diplomaoszáskor van az embereken.
5. 1eb84e4bad
2009. jan. 23. 12:31
milyen állatot szeretnél és mekkorát?
4. 9bbaa658f2
2009. jan. 23. 12:11
Kistokajban is van készítő.
3. 52d3e0b8a8
2009. jan. 23. 12:03
Ha magad készítenéd a Kreatív Hobbiban is lehet kapni. Kész maci, hozzá a tömőanyag, csak össze kell varni.
2. 1eb84e4bad
2009. jan. 23. 11:59
szia! Ajkán van egy játékkészítő, most nem ugrik be a neve. De én onnan kaptam egy hatalmas, 130 körüli macit:-)
1. zuzmika
2009. jan. 23. 11:58
Tudja valaki hogy hol lehet plüssállatot készítettni méretre?
További ajánlott fórumok:
- Vettél már plüssállatot turiban? (nem ciki ez?)
- Honlapot szeretnék készíttetni anyumék cégének. Ha cégnek csinálom a gportálon akkor mennyibe kerül?
- Mire számítsak első tetoválás és piercing készíttetésénél?
- Nálad mi a régi plüssállatok sorsa?
- Rejtvénygyűrűt keresek, tudja valaki hol lehet venni, vagy készíttetni ilyet?
- Tudja valaki, hogy Szegeden hol lehet kapni méretre vágatható szivacsot?