Tudja valaki, hogyan lehet a yaari.com-ról törölni a regisztrációt? :((( (tudásbázis kérdés)
Én is csak ma kaptam az infót, hogy ez egy spam, és mint írtam, hónapokkal ezelőtt regisztráltam és azóta, nem is foglalkoztam vele, a mai napig! Ma 4 ismerősöm üzent, hogy kapott meghívót rá, tőlem, mivel én senkinek nem küldtem, ezekután kerestem rá, és találtam infot róla!
Sajnos egyikük már beregisztrált, a többieknek időben tudtam még üzenetet küldeni!
Mivel ismerősöm küldte a meghívót, meg sem fordult a fejemben, hogy spam lehet!
Ezért kértem segítséget itt is, hátha 77 ezer tag közül, valaki tud valami okosat mondani!
Jaj Istenem, miért nem olvastál utána hova is regizel.
Épp ma olvastam róla. :(
Szerintem olvass utána a neten, esetleg írjál be az egyik fórumba, ahol a yaari.com-ról beszélgetnek, sajnos sokan vannak a te cipődben. :(
Sziasztok!
Pár hónapja kaptam egy meghívót, és beregiztem a yaari.com-ra, azóta ismerőseim meghívókat kapnak tőlem erre az oldalra, pedig én nem is küldtem senkinek, sőt, azóta fel se mentem!
Most tudtam meg, hogy ez egy spam! :((((((
Már mindenkinek szétkürtöltem az ismerőseim között, de jó volna teljesen megszabadulni ettől a szeméttől! Tudja valaki, hogy lehetséges ez? Elvileg deaktiváltam magam az oldalon, de nem tudom, hogy ez törölte is a regisztrációmat, vagy csak felfüggesztette, és hogy ezzel vajon megszűnik-e a meghívóküldözgetés a nevemben! Ha valaki tud, segítsen légyszi!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet törölni a regisztrációt (regisztráció törlése/tagság törlése)?
- Regisztráltam az rtlklub.hu-ra, hogy tudjam nézni az éppen futó műsort, de mégse tudom!:-( Hogyan tudnám törölni a regisztrálást?
- G-mail-es regisztrációmat hogy tudom törölni?
- Véletlenül regisztráltam a Twoo-ra, hogy tudom törölni magam?
- Tudja valaki, hogyan tudom törölni a regisztrációmat a wellnesscafen?
- Tudja valaki, hogyan lehet a honfoglaló játékból törölni a regisztrációt?