Tudja valaki, hogy mennyit kell fizetni DigiTv bekötése esetén? (tudásbázis)
Mi egy tv-t köttettünk be Érden, ingyen szerelték.
A tányért is szó nélkül feltették a tetőre. Megjegyzem magas a ház, van egy tetőtere.
Ez volt tavaly tavasszal. Még a múlt év szeptemberében szerettünk volna digi tv-t Pesten is. Több mint egy hónap múlva nekünk kellett rájukszólni, hogy mikor jönnek. Nagynehezen kijött egy szerelő aki közölte fízessek 18000-ft-ot mert különben nem szereli fel. Ez a ház egy földszintes alacsony épület.Mutogatott valami szerzősést, hogy ennek ennyi a díja. Persze ezt nem kértem. Igy a upc választottuk.
Mi semmit nem fizettünk a bekötésért.
Nálunk kábelen jön az adás , nagyon meg vagyunk elégedve,szerintünk jól váltottunk szolgáltatót.
Szia!
Pár hete kötötték be nálunk, a bekötés ingyenes, de 12000 ft kell fizetni a talán a dekkoderért, cserébe 3 hónapig nincs havidíj. Mindez hűségnyilatkozat nélkül.
A kedves kérdezőnek mondanám, hogy ha mégegyszer dönthetnék, biztos nem kötnék Digivel semmit.
Én kb 1,5 hónapja köttettem be, 3000Ft-os akciós áron a telefont+internetet+55csatornás kábeltv-t. Ez ilyenkor tök jól hangzik csak utánna meg amilyen "szerencsés" az ember ugyis ráfázik az olcsó húsnak híg a leve sztorin....
Szombaton délelőtt kötötték, a telefon alapból nem működött, pedig a t-comos mégcsak le se lett mondva, és azzal érdekes működött a telefon. A hülye szerelő azt mondta régi a készülék cseréljük le....Az internet egész estig működött majd hazajöttem kinyomtam visszanyomtam és nem működött.
Szerdán nagynehezen kijött a szerelő akit CSAK az üzletkötő által tudtam elérni, mert a központi számot mégcsak fel se veszik. Ő ismét aszonta szar a telefon, szar a laptopom...Ja...kiszámláztak egy héten belül 2400Ft kiszállási díjat.
Vettem új telefont, a vonal ugyanúgy szar néha, bár mostanában mintha nem szarakodna annyit. A net, meg újratelepítettem a gépem, és hipp-hopp jó lett. Na hát akkor mégse a laptoppal van gond??? És a telefonnal???
Szar a digi, az a jó benne hogy tv szuper, meg a net most elég gyors.
További ajánlott fórumok:
- A gázfűtés bekötése mennyibe kerülne?
- Banki hitellel kapcsolatban kérném a segítségeteket! 90 napos elmaradás esetén, ha ki tudja valaki fizetni, meg lehet egyezni a bankkal?
- Babaváró büntetőkamatot milyen módon kell fizetni, nem teljesült gyerek esetén?
- Telekomos előfizetés esetén, vásárláskor csak a telefon kezdőrészletét kell kifizetni vagy az első havidíjat is?
- Digi TV bekötésekor menyit kell fizetni?
- 15 milliós nyaraló vásárlása esetén mennyi illetéket kell fizetni?